tirsdag 13. desember 2011

Stille stille stille...

Det er ikke akkurat imponerende aktivitet på bloggefronten pr tiden... og ikke klarer jeg å love noe sånn superaktivitet fremover heller. Tiden går akkurat like fort for meg som for alle andre, og vips er nok en uke forsvunnet. Hvor blir egentlig tiden av??


Men på tross av manglende blogging så strikkes det i det minste... En enkel ribbelue som var tiltenkt Poden, som til slutt ikke ville ha strikkalue lell. Greit for meg, jeg gjør ikke noe nummer utav det...strikker gjør jeg lell. Det blir bare enda en lue i kassen som skal til Kirkens Bymisjon. Under ett nøste marineblå Andes på pinne nr husker-ikke. Av en eller annen grunn kjøpte jeg tre nøster for å strikke denne luen, så det er fortsatt garn igjen ja :)

Enda en heklalue ala Wims, nål 5,5 og jeg tror det er en salig blanding av Karisma og Perfect


Og til slutt, en Hemmelig Venn gave fra Halloweenrunden (jada, jeg vet at jeg er treg med blogginga). Gaven kom fra Soline som blogger her: http://solinesverden.blogspot.com/


Tusen tusen takk for superflott gave Soline. I tillegg til garnet var det også maskemarkører og verdens kuleste Halloweenknapp:Siden bloggingen går trått, er det jammen ikke alt som tas bilde av heller... 4 heklaluer med sykkelmotiv suste på fest uten å dokumenteres, men om bloggelysten tar seg opp igjen, skal man ikke se bort ifra at det kan dukke opp ett innlegg eller to igjen.


Til da: Hæppi førjulstid folkens!!

1 kommentar:

  1. Åååå, for ei herlig pingvinlue. En sånn vil jeg ha!! ;O)

    SvarSlett