tirsdag 18. mai 2010

Vel overstått...

Jepp nasjonaldagen er vel overstått. Bunaden gikk på med ett nødskrik og jeg har lovet meg selv at den ikke skal være så trang neste år. Når jeg kjenner etter kan jeg fortsatt kjenne hvor trangt det var i går, og den følelsen er ikke bra altså..

Jeg hadde egentlig tenkt å legge inn ett bilde av meg selv i den supertrange bunaden, men glemte å ta bilde før jeg tok den av. Etterpå nektet kroppen å la seg presse inn én gang til, det får da være måte på. Så det blir ikke bunadsbilde av meg her i år, og det er vel kanskje like greit.


Men over til noe som er mer enn stort nok...

Her er mine maidusser, strikket i Cherry Tree Hill supersocke, på pinne 2,5. Kanskje litt i overkant med melering på garnet i forhold til dette mønsteret men jeg synes de er fiiine.

Uheldigvis er sokkene for store til meg, de ble str 38-39isj. Det er vel en ide å prøve på underveis...men lure ideer kommer ofte litt sent til meg.

Jeg strikket også mønster på baksiden, siden jeg var så godt igang med vrange masker, og sokkene er speilvendte ifht hverandre.

Mønster HER

3 kommentarer:

 1. De ble kjempefine!!!
  Jeg har kjent og kjent og nei, ingen strikkelyst på maidusser heller... føler det går veldig nedover med dussene om det ikke kommer noen som går rett vei snart!!!!=0

  Trange plagg er noe dritt. Best å la det forbigå i stillhet.
  Klem!

  SvarSlett
 2. For et flott mønster - dumt at de ble for store. Men en fin gave har du iallfall liggende nå.

  SvarSlett
 3. Du har det med å strikke for store (men skikkelig flotte) sokker! Hvilken størrelse er du egentlig?

  SvarSlett