mandag 20. september 2010

Superhemmelig venn og nye dusser...

Jeg har igjen deltatt på en runde med Hemmelig Venn, og det er bare én ting å si:

Wohoooo!

Her er garn, pinner, knapper i en søt liten muffinsskål (som Jentungen allerede har tatt til seg), en stilig veske og ett mønster som jeg har sikla på lenge!

Er jeg heldig eller er jeg heldig?? Min SuperHemmeligeVenn var SuperHanne, og jeg er SuperHeldig og kan bare si SuperTusenTakk altså!!


Ellers så er enda ett par sokker fullført i DUSS2010:


Strikket i Austerman Step som er innsatt med fænsi jojobaolje og aloe vera. Brukte 76 g på pinne 2,5 og endte med sånn cirka størrelse 38. Sokkene er allerede gitt bort til en ikke-strikkende turnmamma :)

Mønsteret kommer ikke så godt frem på bildet desverre, men jeg vet at det er der... og det vises ganske godt i vanlig lys. Det hadde selvsagt vært mer synlig i ensfarget garn, men gjort er gjort og strikket er strikket.

Mottaker er fornøyd så da er det uansett greit...

6 kommentarer:

 1. Det var jammen meg en super pakke, ja! Flaks at neste runde kommer snart - det er lett å bli litt avhengig av slike overraskelser!

  SvarSlett
 2. Du er superheldig som har fått en sånn super pakke!!! Og jammen er sokkene dine superfine også :)

  Ha en super dag! :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så herlig pakke da! Og fine sokker. Høres ut som et deilig garn å strikke med, man smører jo hendene samtidig. :)

  SvarSlett
 4. Så flott pakke. Du er heldig du. :)

  Jeg ble så inspirert av sokkene under her. De så da skikkelig innviklet ut? Jeg liker innviklete ting. Tro jeg må prøve meg på et par av dem - når jeg nå bare har fått unna noe av alt det andre jeg driver med for tiden. ER ferdig med å male stua - nå skal jeg male badet. Det gjelder å holde seg i vigør. (Blæ)

  Ha en super dag.

  SvarSlett
 5. For en toppers gave da!!!! Og godt å se at ikke alle har falt av duss lasset... jeg har sokker helt opp i halsen jeg nå....=S

  SvarSlett
 6. Takk for koselig hilsen, ja alt ble perfekt og jeg fikk masse skryt for talen min. Måtte selvsagt sippe litt... Fin gave du har fått, og jeg fortsetter å beundre sokkestrikkere... Ha en fiiin dag.

  Klem, Irene

  SvarSlett