torsdag 28. juli 2011

Når fullføringstrangen en sjelden gang slår inn...

...er det bare å utnytte den så lenge den varer. Godt hjulpet av min egen DUFA (Den Uformelle Fullføringsalongen), som Bjørg så passende blåste liv i før sommeren, gjør at fullføringstrangen hentes frem... Bjørg dyttet nytt liv i DUFA'n og jeg bet på. Fullføring e'kke min sterkeste side kan du si...


Desto mer hæppi blir jeg da når ting endelig kan tas av pinnen *roper høyt hurra*

Så her er da atså Olatz, strikket på pinne 3 i fantastisk tuLLiBaLL Kos <3 altså!!


Fargen er en slik laboratoriefarge, merket 012, som de ikke garanterer at de mekker igjen...eller som de har fått til når de leker seg med garnet...eller noe sånt.

Samma for meg, jeg elsker fargen - dyp dyp blåtone, rett sånn royal blåfarge om jeg skulle komme til å bli litt poetisk i uttrykket :)

Siden avfellingsmetoden på sjalet i forrige innlegg tok evigheter (jeg snakker flere hele fotballkamper altså) tok jeg en kjappere variant her. Litt sånn standardavfelling tror jeg, strikk og sett tilbake, og deretter strikk sammen med neste, tilbake på pinnen osv.. I forhold til det forrige sjalet gikk det fort som en fis og jeg ble mer hæppi :)

Avfelling med litt tykkere pinne da, tror jeg brukte 4,5. Tror.


1 kommentar:

  1. Nok et herlig sjal. Og for en farge. De Tulliball menneskene kan dette med garnfarging altså. Man *host* meg *host* får plutselig en trang til å kose med alle fagene deres.

    Godt Bjørg fikk blåst liv i UFO'n din for sjalet ble knallfint :O)

    SvarSlett