lørdag 7. april 2012

Mars avsluttes endelig i påsken...

Mars marsjerte forbi i full fart..og siden jeg nå bruker påsken til å komme litt etter på alle vis er det vel bare rett og rimelig at denne skippertaksbloggingen også viser siste del av alongene som hørte til mars *fortrenger at kalenderen viser april*


Marsmønsteret i VÅTT 2012 gikk fort som en fis. Kjekke votter som later som de er pulsvanter med votter inni. Elisabeth-Augusta har designet vottene med det treffende navnet Juks :)


Lima på pinne 4, det kan kalles kjappkjapp strikkings altså!

Siden skuffen med Limanøster allerede var åpen passet det godt å bruke Lima til Øverst-og-nederst2012 også. Mars måned i Øverst-og-nederst2012 ga luemønster, og så kommer det sokker i april.


Svak rosa lue med en enkel flette som "gjør" hele luen. Mønsteret heter Molly, og er glimrende for den som vil fylle gavekassen med enkel og grei strikkings.

Pinne 4, eller var det pinne 3,5 og deretter pinne 4?


Fletten går egentlig over 8 omganger og resten av mønsteret over 3 omganger, så jeg gjorde som så mange andre og lot fletten gå over 9 omganger. Ble litt enklere å holde oversikt over fletteomgangene da. Jeg liker ting som er enkelt serru :)Godt mulig at det blir flere av denne luen etterhvert.

Nå skal pinnene kvesses, og alle mønstre for april sjekkes nøye. Godt mulig at det blir mer strikkings. Hæppi påske fortsatt!

1 kommentar:

  1. Varme, fine saker og ting - hold pinnene kvasse, du!!!

    SvarSlett