tirsdag 28. mai 2013

Luer sånn lenge etterpå..

Med en luesesong som forhåpentligvis snart er over så dukker endelig bilder opp her i bloggen. TTT altså *sukk*

Jeg henger jo med i diverse strikkealonger fortsatt, men det tar uvirkelig lang tid fra ferdig strikket til flashet her :) Men nå kommer det nok, jeg tror jo stadig vekk på at ting skal løsne.

En lue er jo svært lite krevende i et middels utstyrt garnlager, men jeg tenkte at her skulle det bli vei i vellinga for single, kanskje ukjente og noe odde garnnøster. Som så ofte før er tanken ofte bedre enn selve utførelsen :)


Pretty Gallopavo i tvilsom blanding av Spire og Kidsilk. Det ble en forbløffende fluffy greie som knapt en Mor kan kalle vakker. Herligheten ble strikket på pinne 5.

Det er jo bare såvidt man kan skimte flettene :)


Jeg strikket likesågodt én til når jeg var i siget. Den første ble jo ikke akkurat av det pene slaget, så nytt og friskt forsøk med Leaf Hat. Korallrosa-isj 3tråds garn fra Malsen og Mor, jeg lurer meg på om det ikke heter Kirkaldy eller noe i den dur. Tykt og melert ullgarn som sikkert blir veldig myyykt etter vask (her avsløres det at luen verken har blitt vasket eller brukt...). Jeg er ganske sikker på at det er pinne nr 4 som har vært i sving. Men på den annen side, det er vel lite jeg er skråsikker på her i verden :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar