onsdag 10. juni 2009

Back In Business

Hånda er ganske bra og jeg har vært på turnstevne..
Ingen må nå la seg forlede til å tro at det er Mor Herself som er turneren, det er jo selvfølgelig Jentungen som er den grasiøse i heimen:)

Gjennom Hobbyboden fikk jeg avtalt å låne noen madrasser av søte Anlen slik at jeg hadde litt mindre å dra på. Men når alt kom til alt var det slik utrolig dugnadsånd og kjekke folk på Hareid, at vi endte med tilbud om madrasser fra flere kanter...

Uansett er det første gang på flere år at Mor Herself legger legemet ned på luftmadrass og motivasjonen for en natt i sovepose var nytt strikketøy. Jihaaaa!
For sikkerhetsskyld hadde jeg med en hel bag med forskjellig strikkings Just In Case :) Skal vise dette frem når jeg kommer litt lengre..

Bildet under her er ikke min bagasje altså:)

Jeg tok bildet fordi jeg rett og slett lot meg fascinere.. dette er bagasjen til to av de mest drevne 15 år gamle konkurranseturnerne. De skulle jo tross alt være borte én hel natt...

4 kommentarer:

 1. He he.. hadde du med en hel bag med forskjellige strikketøy? Hi hi... Du får det i alle fall koselig da:-) Fikk nesten lyst å dra på ett eller annet stevne jeg også, om ikke annet så for å strikke!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Skulle vel fått sett bilde av strikkekurven din også ja. Sånn ved siden av de råååsa koffertene. Hehe, flinke jenter å pakke da.

  SvarSlett
 3. Hihihi, jenter er jenter og de lærer tidlig. Tulla på 7 kunne godt ha pakket en koffert for en dag, ja.

  SvarSlett
 4. Herlig!
  Og eg trur du hadde med litt meir garn enn eg hadde i helga, ja... Synd at eg ikkje var heime, så vi kunne ha strikka ilag:) Neste år har eg kanskje ein turnar i huset, så kanskje vi treffest??

  SvarSlett