fredag 30. oktober 2009

Største hodemålet i by'n?

Jeg fortsetter serien med dårlige bilder fra uryddet baderom...

Denne gangen i ett forsøk på å dokumentere en lue...

...med pynt...

Tåkete lysegråblåish Eskimo 2 nøster på heklekrok nr 8

...eller er det kanskje ikke en lue?

Størrelsen passer vel like godt som brødkurv eller noe slikt?

Hvis jeg ikke finner en mottaker med hodemål som en liten vannmelon... er det godt mulig at dette er ett nytt opprekkingsprosjekt!

Jeg liker fargen, da :)

9 kommentarer:

 1. Denne kan sikkert brukes til litt av hvert. Kanskje bra som lue når man fryser på ørene, men ikke vil ødelegge frisyren. Det er jo litt leit å rekke opp igjen, da. Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Det var synd den ble for stor, for det er ei kjempefin lue. Håper den finner sin anvendelse, eller at du kanskje har mot til å rekke opp og hekle en ny, bare litt mindre?
  God helg!

  SvarSlett
 3. Når jeg leste at du hadde heklet så trodde jeg at det var et nytt tilskudd til undertøyskolleksjonen som ble påbegynt i Tananger :-p Synes lua var fin jeg. Litt vanskelig å se hvorvidt den ikke passer på hodet ditt. Fargen var i allefall kjempefin. God helg!

  SvarSlett
 4. Fin lue. Kanskje den kan toves litt?

  SvarSlett
 5. Kjempe fin lue, sier som den andre Hanne sa at det var synd den ble for stor.

  SvarSlett
 6. 'Stakkars' den som får den fordi hodet er så stort som en liten melon hi hi. Eg har sjøl strikka og tova ei hue som enda opp som nøtteskål (fordi den som skulle ha den måtte ha hode nesten som en nøtt ;)

  SvarSlett
 7. To i én, det var ikke dårlig! Fin lue, kanskje det går an å tove den litt? :)

  SvarSlett
 8. he-he, har heklet en del luer i samme størrelse. Likte fargen på garnet veldig godt, og fasongen på luen er jo super om bare størrelsen hadde vært riktig. Jeg synes det er vanskeligt å få riktig størrelse med tykt garn, jo tynnere garn, jo lettere er det å få riktig størrelse..synes jeg.
  God helg.

  SvarSlett
 9. Luen ble jo kjempefin, synd med størrelsen. Lekker farge!

  Ha en fin uke :)

  SvarSlett