onsdag 25. november 2009

Julen kommer når du minst aner det..

Jeg har laget en ny Tøffelcape, denne gangen til Jentungen på 9 år

Strikket i svart Falk på pinne 4 i str S med en ekstra repetisjon på mønsterdelen, altså 5 runder totalt. Jeg synes kanskje at det ble litt "tett struktur" med pinne 4, sånn i etterpåklokskapens skarpe lys, men Jentungen synes den er fin og Mor Herself orker ikke å begynne på nytt igjen

*lat*


Så fikk jeg plutselig en ny award, denne gangen fra Mammamiia... Hun har en finfin blogg med masse flott, både håndarbeid og barnebarn! Takker og bukker så masse!

Awarden skulle gis videre til 5 andre bloggere, og denne gangen velger jeg å sende den videre til noen kjekke bloggere som sto for årets happening på Ørskogfjellet:

Ronille

Trollmor

Wencha

Kristin Helene

siden awarden skulle sendes til 5 stykker, velger jeg å sende den femte til ei flott dame som jeg møtte for første gang på denne turen til Ørskogfjellet:

Karipia

Men tilbake til overskriften, julen kommer når man minst aner det og til meg kom julen i går ettermiddag... Bare se hva jeg har fått!! Eller egentlig er det Jentungen som har fått, da... men Mor Herself er rørt av omtanken som ligger bak en slik gave...
Hello Kitty pannebånd
sydd til min datter og sendt i posten...
Det er søte snille ToneM som står bak den flotte gaven
i tillegg fikk jeg en skrapekalender, tenk om jeg vinner???
*rørt og glad*
Tusen, tusen takk kjære ToneM!!!

7 kommentarer:

 1. Så heldig jente som fikk det fine pannebåndet. ToneM er både snill og flink.

  Holder på med tøffelcapen jeg også, liker så godt det mønsteret. Har en mistanke om at min nok blir alt for liten, sukk. Enig i at den bør strikkes litt løst, kjenner at det blir veldig stramt å strikke "tøflene" ellers. Kanskje jeg får starte på nytt igjen i GULT? ;o)

  SvarSlett
 2. Å huff og huff, der kom det en tøffelcape ja.... Min ligger fint i strikkevesken jeg kjøpte på Tanangertreffet, og der var der jeg begynte på capen også....Hmmmm, lurer på om jeg får den ferdig til neste års treff?? Det verste er at jeg har ikke mye igjen heller. Jeg har gjort en god jobb i å fortrenge den..
  Men din var veldig fin:) Og heldige dere er som får gaver i posten, veldig koselig:) Kanskje du blir skrapelodd millionær i løpet av julen, det hadde vært noe det:)

  SvarSlett
 3. Flott tøffelcape! Jeg har ennå ikke fått begynt på min - garnet ligger fortsatt trygt og godt et helt annet sted enn hjemme hos meg :)

  Snille ToneM!

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg syns jakken så helt perfekt ut. Lekre bilder.

  SvarSlett
 5. Flott tøffelcape, nå kom jeg på at den har en plass på min liste også..

  Stilig pannebånd, datteren er jammen heldig som har en mamma som skumle netthåndarbeidsdamer sender gaver til. :-p

  SvarSlett
 6. Så flott tøffelcape. Det gjør vel ingenting om den ble litt fast. Betyr vel bare at den er god og varm?

  Så heldig du, eller egentlig avkommet ditt, var som fikk Hello Kitty-pannebånd. Flott! ToneM er jammen snill. Du har en snill søster!

  Du har ingen planer om Oslotur igjen da? Kanskje på nyåret igjen? Du burde jo absolutt bodd nærmere! Kunne lekt vi var tvillinger skilt ved fødselen;) Ha en fortreffelig aften, snille deg!

  SvarSlett