torsdag 10. juni 2010

en skatt??

Jeg har fått en skatt... det vil si: Jeg har fått flere skatter i det siste, men vet nesten ikke hva jeg skal vise frem. Det er på sitt vis ganske overveldende...


Svigers skal selge sitt sommerhus, ett lite hus som har vært i familien i mange år. Mellom gamle møbler, kopper og kar, rot og nips finnes det mange skatter, og jeg koser meg...masse :)

Disse små eskene rommer sytråd. To esker med farge 206 og én eske med farge 181, og ja eskene er fulle... Svigerfar var på vei til å slenge disse rett i søpla, men snille Mannen reddet de i siste liten. Han har vel innsett at Mor Herself har ett ekstra godt øye til slike små skatter.

Trådsnellene stammer fra en dame som hadde søm som levebrød og livsoppgave..

...og det var ikke en hvilken som helst søm, men mer spesifikt så sydde denne damen dameundertøy... i følge min svigerfar brukte også damens ektemann slikt undertøy siden det var det hun sydde ;)

Jeg synes jeg ser for meg undertøyet, gjør du??

Litt sånn lakserosa silkelook?

Trådsnellene ligger på ett hvitt putetrekk med heklet mellomverk. Putetrekket er ett av mange som også stammer fra samme hus. Jeg tok med hele stabelen hjem jeg :)

10 kommentarer:

 1. Slike oppryddinger og skatter er så gøy!! Og kjempespennende! Jammen godt du har en oppmerksom mann, for dette kunne jo tatt natesøvnen fra noen og enhver om hadde havnet i søpla!

  SvarSlett
 2. Nei så herlig! Elsker sånne opprydninger og avdekninger av skatter! Flott at mannen har fått med seg din glede over sånne ting!=D

  Og ja, jeg ser for meg undertøyet. Ufrivillig fikk jeg mentale bilder av ektemannen som poserte i dem....

  SvarSlett
 3. Det vil jeg si er en skatt!
  Slike putetrekk kan man bare drømme om...Og et helt sengesett... *sukk* Det må være lykke!

  SvarSlett
 4. Hvis ikke dette er en skatt, så vet ikke jeg!
  Liker sånt, jeg òg...
  Ønsker deg ei fin helg - snart :)

  SvarSlett
 5. En drøm, vil nå bare jeg si!
  Så flotte skatter!

  SvarSlett
 6. Å, ja, dette er litt av en skatt! Du har vært kjempeheldig og snille mannen din som klarte å se verdien i dette og redde det for deg. Jeg ser for meg det lakserosa undertøyet ja, men stakkars han ektemannen til sydamen som også måtte bruke slikt da...

  SvarSlett
 7. Så gøy! Og jeg kan også se for meg silkeundertøy i den fargen. *fnis*

  SvarSlett
 8. Jeg har en sånn trådsnelle- den står til pynt i settekassa. Og der skalden fåstå, jeg vet om et par steder som delger godt undertøy... Ha en flott søndag, kos deg!

  SvarSlett
 9. Så bra at slike gamle skatter blir tatt vare på.

  SvarSlett