tirsdag 31. august 2010

Tadaaaa! Her er augustdussene....

På den aller siste dagen i august kommer endelig augustsokkene fra DUSS2010...

Beklager elendige bilder, men fotografen var overivrig etter å dokumentere selv om det var kveld. I tillegg regnet det konstant (noe det forsåvidt fortsatt gjør) så utebilder var uaktuelle. Disse sokkene satt egentlig ganske langt inne, men nå er de endelig ferdige!!! Innen jeg startet på disse trodde jeg at det var den blomsten på vristen som skulle bli utfordringen, men så feil kan man ta. Blomsten gikk fort som en fis å få ferdig, men tå og hæl derimot...

Der skulle man plutselig bruke w&t, noe jeg definitivt ikke ante helt hvordan fungerte...

Men med god hjelp fra uformelle venner så skjønte jeg til slutt poenget. Tusen takk for hjelpen med ræpping og tørrning!


Mønster finnes HER, jeg har brukt off white Fabel og pinne nr 2. Etter flere gode råd, gikk jeg rett på tåstrikking etter blomsten for at de ikke skulle bli altfor store. Det samme andre veien... Etter at jeg hadde strikket sålen tok jeg kun to runder glattstrikk før jeg startet på hælen. Dermed var de akkurat passe til undertegnede Herself, sånn ca 36-37isj.

Moroa er helt klart å strikke blomsten, utover det var det ganske kjedelig strikkings. Men for meg som ikke kunne å ræppe og tørrne ble hele greien en stoor utfordring og jeg har lært noe nytt. Yihaa til det i alle fall :)

ps. Om du synes vrangborden ser slapp ut så er det helt riktig observert. I min frykt for at vrangborden skulle bli for trang, brukte jeg pinne 3 til avfelling og hele greien endte som den slappeste vrangborden noen noensinne hadde sett. Men de forblir slik, det finnes verre ting her i verden enn slappe vrangborder *lat*

3 kommentarer:

 1. Har bare LEST om w&t, men aldri turt å begi meg dit, selv om det var slik jeg lærte å strikke hel på skolen...
  Fine!

  SvarSlett
 2. Syntes sokkene ble kjempefine til tross for litt slæpp kant - og så flott at du har lært deg w&t :)

  Nå er det ikke lenge igjen - gleder meg MASSE!!!

  SvarSlett
 3. Morsomme sokker! Jeg gleder meg veldig til å treffe deg i mai, selv om jeg håper du får til en Oslo-tur før den tid.

  SvarSlett