mandag 20. desember 2010

Advent er jammen flott!

Hemmelig venn gaver er alltid kjekt, og på Uformelt er det blitt arrangert en runde med adventsvenner. En pakke for hver søndag i adventstiden er vel ett av de bedre forslagene jeg noen gang har vært med på :)


Elinne har vært min venn, bloggen hennes finner du HER. Hun er spesialist på sånne pittesmå hekladyr!!
Gaven fikk jeg jo allerede i november og jaggu har det holdt hardt å vente, men så absolutt verdt ventetiden. Tuuuusen takk Elinne!


Den første pakken inneholdt julete Kleenex og slike fine papirstrimler, og Jentungen og jeg har brettet stjerner. Vi strevde litt, men nå tror vi at vi kan det :) Deretter fikk jeg filthjerter i massevis og sjokkrosa Finull, for så å få grå Finull. Til slutt toppet det seg med boka Selbuvotter som jeg har siklet på lenge. Jeg tror jammen det at boken også er signert av forfatteren *dåne*


Heldig for meg så er dette den engelske utgaven av boken, og det er jeg ekstra glad for. Der er nemlig teststrikkere navngitt, og det synes jeg er spesielt gøy siden jeg kjenner en av de...


Så nå har jeg boken som sto høyest på ønskelisten min og egnet garn til å strikke fra boken av, er det rart jeg er fornøyd??

Igjen tusen tusen takk Elinne!!!Og her er endelig Marius

Marius har vært på pinnene siden tidlig i oktober og har vært tvangsstrikkinga mi... Det var ganske gøy i begynnelsen, helt til jeg måtte innse at Mannen ikke var str M (som jeg så optimistisk hadde startet på) men derimot en str L (som i ettertid viser seg å være perfekt). Opprekking av en halv bol i ensfarget svart, for deretter å legge opp til en større bol og så strikke en eeeeeevighet i svart, det satt ganske langt inne følte jeg.

Men jakka sitter ganske bra nå. Til tross for skjønnhetsfeil og noen justeringer av mønsteret, stygge gloser og litt strev, er den i alle fall ferdig. Puh...

Mønster herfra, strikket i Smart på pinne 3 og 3,5 og har brukt ganske nøyaktig 800 gram.

Så med adventsgaver og ferdig Marius er det ikke rart at jeg synes Advent er en flott tid :) Håper din adventstid har vært like flott!

9 kommentarer:

 1. Marius-jakka ble knallfin! Den skal du jammen være stolt av AnitaK. Det hadde vært morsomt med et bittelite bilde av jakka på mottakeren.

  Ønsker deg og dine noen riktig fine førjulsdager. Nå er det ikke lenge til dagen med stor D.

  SvarSlett
 2. Ingen årsak:)
  Er så glad du likte boka. Litt brukt i hjørna er den jo, men du skal vel kanskje bruke den du også? Håper på å få se votter i grått og sjokkrosa etter jul nå:)
  Og stjerner har jeg bretta også, delte pakka mellom oss. Dine ser jo riktig så flotte ut.

  Ønsker deg og dine en riktig god jul.

  Hilsen elinne

  SvarSlett
 3. Ja, også er jakka di bare helt knall. Imponerende:)

  SvarSlett
 4. Åååå, så heldig du er som er ferdig med Mariusen:-) Jeg har en på samvittigheten, og der har den jammen hatt tilhold helt siden i sommer. Jeg måtte rekke opp en hel bol, og strikke et nr. større... Håper januar er snill mot meg og gir meg overskudd til å tvangsstrikke litt:-)
  God advent fortsatt:-)

  SvarSlett
 5. Åh! Den ble bare helt super da! Så flink du har vært!!!!! Godt å høre at flere har bedrevet tvangsstrikk.jeg er overlykkelig over å være ferdig med prinsessejakka til niesa, for det strikketøyet gikk meg på nervene... men det ble heldigvis ferdig=DDDD

  SvarSlett
 6. Adventstiden er koselig den. Bare man ikke lar seg stresse. :O)

  Mye flott du har strikket!!!

  SvarSlett
 7. Så flott ei jakke!! Holder også på med tvansstrikking av Marius-genser til yngstjenta skal på leirskole...heldigvis ikke før uke 8...hehe.. Ha ei god jul og et strålende nytt år :-)

  SvarSlett
 8. Den jakke ble i alle fall veldig fin! Skjønner godt at å rekke opp og strikke en i større størrelse var utrolig kjipt! Min hadde ikke blitt ferdig så fort igjen, da. God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 9. Hei nabo.Kjekt med Marius strikk ja.Er nesten ferdig med genser til jenten min.God jul

  SvarSlett