onsdag 22. desember 2010

Siste krampa i DUSS2010 og enda en gave..

Jeg har jo som tidligere nevnt deltatt i DUSS2010, og strikket sokkene jevnt og trutt. Desember er siste måned ut og siden jeg hadde fullført alle andre måneder følte jeg at desemberdussene skulle og måtte gjennomføres. Man avslutter ikke rett foran målstreken lissom...


Men ikke fullt så gøy å strikke når man underveis oppdager at sokkene som man tror er til seg selv, ikke passer en eneste en i husstanden..

Til slutt biter man bare tenna sammen, fullfører og putter deretter sokkene ned i overskuddskassa. Man vet jo aldri om det dukker opp en potensiell mottager senere.

Mønsteret finner du HER
Garnet er Fabel og pinnene er 2,5 tror jeg
Størrelsen er ca 38-isj

Men jeg har trøst! Her er min hemmeligvenngave som på ett vis er punktum i adventstiden. Fortsatt fra snille Elinne og fortsatt veldig fornøyd!!

Ett nytt mønsterhefte fra PT med flere mønstre som jeg er klar som ett egg til å starte på. Duskelagedings, og Elinnes signatur: En pitteliten hekla skilpadde til å henge i mobilen. På toppen av dette fikk jeg også to flotte tovahjerter som Elinne har laget

Tusen tusen takk Elinne!

5 kommentarer:

 1. Og jeg har i vanvare meldt meg på DUSS 2011, kjenner jeg hyperventilerer bare ved tanken. Tror jeg må utsette å tenke på det :-)

  Ønsker deg ei riktig god jul!

  SvarSlett
 2. Fine sokker selv om de ikke passer noen! Du får ha en god jul!

  SvarSlett
 3. Titter innom for å ønske deg og dine en riktig god jul og alt godt i det nye året!
  Gleder meg til et nytt år med mange treff og mye moro:)))

  Klem

  SvarSlett
 4. Sokkene ble kjempe fine. Og jeg er mektig imponert at du har klart å fullføre Duss hele året. Her ble det med 1 par...

  Herlig adventsgave har du også fått!

  Da ønsker denne pingvinen deg en God jul :O)

  SvarSlett
 5. Flotte sokker, likevel!
  Og herlige advenstgaver! Jeg har noen av Elinnes spesialiteter hjemme, jeg også - hun er helt rå på disse bittesmåene!!!

  SvarSlett