lørdag 25. juni 2011

Yihaaaa og lakokkaratsja på en gang altså!!

Hvorfor skal man lære seg å sy når man kjenner andre som KAN sy??


Yihaaaa og lakokkaratsja på en gang altså!!


Jeg trakk tydeligvis lykkeloddet i denne runden med uformell og hemmelig gavebytting på Uformelt :) og aller søteste Lise ble min hemmelige venn, så dermed fikk jeg min Liseveske nr 2, totalt i husstanden finnes det nå tre. Vi tåler flere altså, so just keep'em coming :)Jeg har vært frempå tidligere og ytret ønske om en sort veske, men siden vi var godt i gang med vin og sånt så tenkte jeg kanskje ikke at ønsket mitt satt veldig godt fast i minnet...


Der tok jeg feil :) og det er helt greit. På fredag lå det pakke i postkassa, og hallo altså, her er vesken over alle vesker!

Sort og foret med hjerter, innvendige lommer og krok. Mulighet til å snøre den igjen og lang nok hanke til å henge den diagonalt over skuldrene gjør den perfekt til reisebruk også.

Ikke nok med at jeg har fått veske, jeg fikk matchende pung også.. foret og sydd med pyntesøm inni. På toppen av det hele fikk jeg også ett nøste sokkegarn som jeg aldri har sett før, som jeg ganske snart skal sette pinnene i kjenner jeg!


Igjen tuuuusen tuuusen takk til Lise, du er bare best altså!!

2 kommentarer:

 1. :-)

  Og at jeg ikke skulle huske at vesken skulle være sort? Høh. Jeg husket knallfarge inni også, jeg fant bare ikke noe i farten...

  Kos deg maksimalt resten av helgen!

  SvarSlett
 2. Så utrolig mye fint du lager.
  Veldig inspirert etter og ha tittet litt igjennom bloggen din.

  God søndag.

  SvarSlett