torsdag 26. mars 2009

Audaa!

Jeg planla å rydde i påbegynte prosjekter i helgen som var, og tenkte at nå skulle jeg ta ett realt pinnegrep og få orden på strikketøy meg her og der. Hadde ingen ambisjoner om at ting skulle fullføres i helga, men jeg tenkte at jeg skulle få oversikt over det som skjulte seg i poser og bager.
Det var verre enn jeg trodde…
Grøss og gru... det verste er at det finnes mer...
Jeg innser at jeg ikke har kontroll. Påbegynte prosjekter hoper seg opp.
Det er heldigvis ikke alt som henger fast i pinner, noen prosjekter mangler jo bare trådfesting, og det burde være overkommelig. Andre ting har mistet nyhetens interesse, og burde umiddelbart vært tilbakeført til nøsteform. Der jeg føler at det ikke stemmer med forholdet mellom garn og pinner, er det bare å trekke ut proppen (også kjent som Pinnen).

Jeg hadde ett nyttårsforsett om å Gjøre Ting Ferdig, ingen nye prosjekt skulle påbegynnes før andre ting var ferdigstilt. Det er vel bare å innse min svake (manglende) motstandskraft, og heller moderere nyttårsforsettet.
1. Jeg har ferdigstilt to prosjekter og belønnes med noe nytt, eller2. Jeg har dårlig impulskontroll og bare måtte starte på noe nytt og fantastisk (kan skje den beste)
Sånn må det bli! Forhåpentligvis blogges det mye ferdige prosjekter fremover...

14 kommentarer:

 1. Ja, her er det bare å brette opp armene og sette igang! Lykke til!

  SvarSlett
 2. ojsann det var skillelig skrekk og advarsel ja.... hihi... her er det bare å sette i gang ja, du har litt av hvert å velge mellom ser jeg. ha en videre fin torsdag

  SvarSlett
 3. Her var det litt å ta tak i, ja. ;) Godt du klarer å rekke opp litt også, det er ikke jeg så flink til. Lykke til med ferdigstilling og opprydding!

  SvarSlett
 4. jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver.Det er jo så mye nytt som frister mer å starte på :) lykke til

  SvarSlett
 5. Jeg trodde jeg hadde mange prosjekter, men når jeg har sett dette så er jeg i tvil.
  Ta ett prosjekt i uka, så minker det etter hvert skal du se. Ikke lurt å gape over alt på en gang, da blir man bare lei ;)

  SvarSlett
 6. Lykke til - her kan du jo bare velge og vrake. Det kan jo være greit å ha litt å velge mellom, men kanskje ikke fullt så mye.

  SvarSlett
 7. Her var det nok å henge fingrene i. Kjenner meg godt igjen. Det er nærmest som en skattejakt noen ganger, når jeg kommer over påbegynte strikketøy som jeg har glemt *hehe*

  SvarSlett
 8. Eg er så glad for at den haugen ikkje er min!!

  Her har eg nokre få prosjekt på pinnane samtidig, men eg klarer stort sett ikkje å starte på noko nytt før eg er ferdig med det forrige. Ganske superflink akkurat på det, ja ;)

  SvarSlett
 9. Oj :D
  Ser ut som litt arbeid! :) Det er rart hvor fort disse litt kjedelige prosjektene hoper seg opp... :)

  Ha ei riktig fin helg!

  SvarSlett
 10. Upps. Ja, her var det jo litt av hvert... En eldre mann jeg intervjuet hadde forresten et flott navn på slike uferdige håndarbeider. Han kalte dem "ufullendte symfonier".
  Han samler/samlet inn klær til Polen, og ønsket også ullgarn og såkalte ufullendte symfonier - altså påbegynte håndarbeider.

  Det var en respektfull måte å omtale et velkjent fenomen på, ikke sant?

  Jeg tok et realt oppgjør med de fleste av mine ufullendte symnfonier for noen år siden. Alt jeg ikke ønsket å bruke om det noensinne ble ferdig, havnet på de evige jaktmarker. Dvs ble rekket opp og garnet gitt bort til barnehage og SFO. Mye av det var direkte grusomt - fluffy akryl i åttitallsfarger etc.

  Uansett - lykke til!

  SvarSlett
 11. Oi! Se her ja! *LOL*

  Huff, du har litt foran deg... Men ta litt trådfesting, og rekk opp det du ikke er begeistret for lenger... Så går det nok unna, tror du ikke...?
  Jeg hadde opprydning i garn og diverse for en stund siden, og da dukket det opp glemte UFOer hos meg også.. SØREN AU!!
  Men nå er regelen aldri mer enn max 3 prosjekter på èn gang. -Jepp! :0)

  SvarSlett
 12. Oida.... Litt av hvert å kose seg med i helga. ;)

  SvarSlett
 13. Det ser ut som om du har mange spennende UFO'er. Jeg har noen begravd et eller annet sted jeg også. Lykke til med å forvandle dem til FO'er :-)

  SvarSlett
 14. Det var eindel ja, men tenk så deilig det blir å bli ferdig med det!

  SvarSlett