onsdag 17. juni 2009

Luer i fleng...

I min iver etter luer har jeg jo som før nevnt meldt meg på luealong, ikke bare én men faktisk ikke mindre enn to.
Etterhvert har jeg innsett at det nok ikke finnes den lue i verden som er flatterende for mitt store kålhode, men skal jeg gi meg? Never! Det kan jo hende at jeg plutselig en dag og helt ut av det blå finner den optimale Luen...

Så inntil da strikker jeg trøstig i vei...
Sa jeg strikker? Denne måneden kom det nemlig ett heklemønster...hmm... og det må jo testes. For øvrig er jeg ingen hekler, jeg har noen heklede ruter og luer på samvittigheten men ingen skikkelige KlesPlagg...og ikke blir det noen heller slik som jeg hekler.. Alt ble liksom så løst så hele herligheten ble en slaskete sommerhatt-ish. Men jeg har fulgt mønsteret og regner med at det gir poeng :)

Heklet (på en måte) i bomull-ett-eller-annet-trolig-Tuva, nål nr 3,5 og mønster herfra

Alternativ 2 fra denne alongen var en slags caps, denne er i det minste strikket! Garnet fikk jeg fra Tove Lisbeth i en HV runde for en tid tilbake, Bouton d'Or i lilla og blå sjattering. Gikk fort unna på pinne 6, og selve strikke-delen tok vel omtrent halvparten så lang tid som sammen-sy-delen..
Fotografering er vel ikke akkurat en sterk side ved min personlighet...

Og her er endelig min Latte genser ferdig, babygutten er ute og jeg måtte seriøst ta meg selv i nakken med et skikkelig pinnegrep og fullføre monteringen.. Bildet er føøør damping, men komplett med fotballknapper..Skal tidlig krøkes og alt det der..
Mønster herfra, pinne 3, blå Lanett, lys blå og lilla Dale BabyUll, nusselig og pitteliten.. Resten av nøstene er brukt til diverse babyluer eller er det eggvarmere? I alle fall er det luealongmønstre, en eller annen luegeneral har fått det for seg at man skal lage babyluer..
Her har jeg da en mini-mini-mini February Baby Hat og en såvidt litt større men fortsatt mini Baby Leaves Hat. Den siste der fikk en vrangbord i mellomstørrelse fordi jeg fikk beslutningsvegring, skal-skal ikke, vrangbord eller ikke.. Begge i lilla BabyUll fra Dale, pinne 3-ish.
Og når jeg da først var i siget kom også denne... Lys blå BabyUll og blå Lanett, pinne 2,5 på hele luen fordi jeg rett og slett glemte å bytte..
Jeg har nå "heklet" og strikket begge luene i den ene alongen og tre av fire i den andre alongen. Så kjære luegeneraler, ikke gi meg så mange valg...jeg klarer ikke å velge. Jeg prøver å begrense luegalskapen, men ender med å lage haugevis om dere skal fortsette slik...

10 kommentarer:

 1. Skal si du har fått fart på strikke pinnene og heklenålen.Kjempe fine luer alle sammen.

  SvarSlett
 2. Den lua med brem på var knalltøff! Likte veldig godt den stripete genseren også =D

  SvarSlett
 3. Skal si du har produsert:-) Luene dine var kjempefine, og babygenseren var nyyyyydelig!!!

  SvarSlett
 4. Jeg syns også det er vanskelig å finne en lue jeg kler. De du har laget her var flotte da :-)

  SvarSlett
 5. Så fine luer, fine farger! Særlig baby leaves hatt var et flott mønster.

  SvarSlett
 6. Herlig! Eg må kanskje strikke fleire luer eg også;) Har mange frå før, men det kom så mykje garn i postkassa mi i dag...

  Tusen takk!

  Tenk å få gåve uten å gjere noko for å få det! Herlige fargar, eg må nok lage noko lekkert av det!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig oppmuntring!
  Og lykke til med fortsatt lueproduksjon!! Jeg er helt imponert over mengden og så flotte som de er!!

  SvarSlett
 8. Sååååå mye fint du strikker.

  Skjønner godt at du lar deg rive med i alongene. Det er jo så mange fine mønstre!

  Hilsen fra Kari Anne

  SvarSlett
 9. Her var det mye flott! Og mange nydelige blåfarger. Kjedelig når monteringen tar så lang tid, men lua ble jo stilig.

  SvarSlett
 10. Mykje fint! Likte spesielt godt capsen, sånn ein kunne eg kanskje gått med. Men ikkje før det vert litt kaldare i vêret... Kos deg i varmen!

  SvarSlett