fredag 25. september 2009

Jeg kan nok være farlig, men jeg er ikke slem

Gråtass er visst i utgangspunktet en klok liten traktor som sier som så: "Jeg kan nok være farlig, men jeg er ikke slem, det er stor forskjell på det!"

Etterhvert som traktoren har herjet rundt omkring på Barne TV og film dukker det også opp effekter med bilder av den snertne traktoren. Jeg har sett guttegensere tidligere, uten at interessen har våknet, men så kom denne...


Jentetunika i Daletta... Jeg har hele tiden trodd at jeg har strikket den i Lanett, men så sjekket jeg banderolen, og det sto det Daletta ja *kremt*. Sånn går det når man finner noe man bare må lage og hiver seg over garnpakkene i butikken. Det er bare å innrømme iveren, jeg hjalp til og med til med utpakkingen av garnet fra plastpakkene for å få kloa i garnet fort nok...

Fargene er skarpere på orntli' enn det jeg klarer å formidle og jeg digger den. Hvis noen (slik som min datter som har sett bildet i oppskriften) tror at jeg har glemt en mønsterrepetisjon så har jeg ikke det altså, men jeg har strikket den i størrelse 4 år og da var mønsteret slik...

Jeg har fulgt mønsteret fra Dale, pinne 2,5 og 3. Det er mye restegarn etter ett slikt prosjekt, men det skal man alltids få brukt til noe annet...

For dere som kjenner meg så har jeg ingen planer om å få flere barn altså, slapp av. Derfor må slike bare-må-lage-prosjekt gis bort. Påskuddet denne gangen er en søt liten datter av en kollega av mannen, hun var den eneste 3 åringen jeg i farten kom på. Håper den faller i smak...

18 kommentarer:

 1. Kjempesøt er den! Må fnise litt her jeg sitter; jeg skal heller ikke ha flere barn og leter stadig etter kandidater til de små plaggene jeg har lyst til å strikke;-) En kollega skal snart få en jente og jeg skal benytte sjansen til å strikke "little sister dress". Leter også etter noen en Milo kan passe til.. Man blir bra rar av denne strikkinga *lol* Ha en fin helg, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 2. Kjempefin tunika, Anita! Må være mye jobb med så mye mønster. Tror jeg må sette i gang å produsere et "tantebarn" til deg, slik at du får flere å strikke til :-P Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Supersøt! Jeg har også sikla på å strikke denne. Nå har vi forresten lagt inn flere verifiseringsord i bloggen min (til ære for deg), blant annet ordet burka-joker.

  SvarSlett
 4. Så søt den var :) Alltid kjekt å ha noen å strikke smått til:)

  SvarSlett
 5. Hvor er den fin. Jeg er sikker på den blir godt modtaget af den 3 årige.

  SvarSlett
 6. Den var stilig, blir sikkert populær hos mottakeren. Jeg er så heldig at jeg har en snart-to-åring selv, så jeg slipper å lete lenge etter noen å gi småplaggene til.

  God helg!

  SvarSlett
 7. Kjempesøt, og så utrolig kjekt å få en kjole fordi noen bare MÅ strikke den. Moro.

  SvarSlett
 8. Veldig søt, og jeg har sett litt på den selv. Må bare gjøre ferdig en haug med andre prosjekter først. Lanett, du liksom;)

  Ha en fortreffelig helg!

  13.oktober er jo en tirsdag. Da må du dukke opp på SnB i Oslo. Du får bare ringe eller sende en melding om du ikke vet helt hvor du skal. Jeg møter deg gjerne.

  SvarSlett
 9. Så søt! Barn er så fine i sterke farger. Heldig at du fant noen som kunne få den.

  SvarSlett
 10. Den her er så søt! :)
  Har veldig lyst til å strikke den her, men så var det alt det andre en skulle ha gjort også da! ;)

  SvarSlett
 11. Fin kjole!
  Artig strikketreff dere hadde. Jeg kan nok bare se langt etter sånt...

  SvarSlett
 12. Fin tunika! Og det er jammen fristende å strikke slikt selv om man ikke har unger i riktig størrelse. Det er alltid noen som blir glade for strikkeplagg.

  SvarSlett
 13. Flott tunika! Neste gong du treng ein treåring å strikke til, kan du få låne min;)

  SvarSlett
 14. For en nydelig kjole!!!!!!!!

  SvarSlett