torsdag 24. september 2009

Strikking i ørska...

"Strikk i Ørska" ble arrangert for aller aller første gang helgen 18.-20.september, og dette strikketreffet var en suksess fra ende til annen. Vi hadde nydelig høstvær, med bare noen ørsmå regndråper i skinnet fra hodelyktene på vei til hyttene på lørdagskvelden. Ja du leste riktig : Hyttene! Vi bodde i campinghytter av den enkle sorten, men gjorde det aller meste av strikkingen i fellesskap inne på Fjellstova.

Siden jeg absolutt ikke kommer i kategorien Fotograf, er det ikke så mange pene bilder å vise til. men heldig for meg så har jeg truffet andre som er langt flinkere enn meg, bare se her for eksempel :)


Strikketreffet var fantastisk! Sosialisering over garn og pinner og bittelitt godt i glasset. Det er vel rene skjære definisjonen på en bortimot perfekt helg?


For å spe på de forskjellige garnlagerene fikk vi gaver.. og det kan en enkel sjel like, ja...

I godteposen var det julestoff, reklamegodis, 6 miniatyrnøster, garn og oppskrift til klut, sticherymotiv og egnet stoff, og ett nøste Spire som skal holde til ett helt par hansker?!
Alltid gøy å få gaver...

På lørdagskvelden var det også loddsalg...og gullhårene vokste plutselig på kroppen! Jeg vant?! I tillegg til de to kit'ene og det grønne Perfectnøstet vant jeg også en flaske vin. Jeg kunne nesten ikke tro min egen flaks...

I tillegg til gaver og premier føler jeg vel at jeg har vunnet dette også... Sokkeboken har jeg kjøpt av Ronille og den ble selvfølgelig signert av forfatteren Herself. Jeg gleder meg til å strikke noen av oppskriftene herfra altså. Strikkemappen er det Nena som har laget. Vi fastsatte prisen selv og den var så latterlig at jeg føler at jeg har fått denne som en gave.. Nydelig altså.


Strikkingen gikk også unna. Jeg har fullført leggvarmerne fra he*£%¤&!! Noe jeg er svært fornøyd med. De ble ikke så lange som noen antydet at de kanskje burde være, men både Jentungen og jeg er fornøyd. Her er 2x45 cm ribbestrikk, 2 rette 2 vrange i en evighet og har brukt 3 nøster Karisma på pinne 3,5.

Når dette var fullført kastet jeg meg over uglegenseren og strikket totalt 33 cm i løpet av lørdagskvelden. Det synes jeg høres veldig imponerende ut inntil jeg innser at glattstrikket Alfa på pinne 7 ikke imponerer en skvett...

10 kommentarer:

 1. Wow - for noen flotte leggvarmere!;) Tenker frøkna ble fornøyd. Produksjonen min den helgen ble to grytekluter - ikke veldig imponerende. Klarer ikke helt å kombinere det hypersosiale med strikking jeg - så det er noe jeg må øve mer på.

  Takk for et kjempeherlig treff! Åååå, som jeg lengter tilbake *sukk* Men ett år går jo ganske fort da, og neste år er vi tilbake igjen - ikke sant?

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for sist, Anita!
  Det er så moro å lese i bloggene, den herlige stemningen fra treffet fortsetter her ute, og bedre kan det ikke bli!

  Å som jeg gleder meg til neste år!!!

  SvarSlett
 3. Takker for å få en liten stemningsrapport fra strikk i Ørska. Skulle jo ha vært der sammen med dere, men så kom ting i veien i siste øyeblikk...
  Håper på å bli invitert neste gang!!! Kanskje det kan bli et minitreff en gang jeg kommer HÆM på ROMSDALSBESØK:)

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere hadde det kjempeflott! Jeg var desverre fullt opptatt med flyttelass nr. 2 den helga jeg... men kanskje neste år...?

  SvarSlett
 5. Å hørtes kjempe kos ut! Eg va me dåkk i tankane he he... Spire er forresten supert garn til toving.

  SvarSlett
 6. Ser veldig kjekt ut. Litt, i alle fall.

  Noen er helt fornøyd med lengden på leggvarmerne, men aldri om jeg hadde innrømmet det når du var tjue cm på vei..

  SvarSlett
 7. Der fikk du blogget leggvarmerne, ja. Veldig koselig å bli kjent med deg! Du må si fra når du er i Oslo.

  SvarSlett
 8. Takk for sist. Strikketreff var en ny, men du og du så trivelig en opplevelse for meg. Kosa meg sammen med dere, gleder meg til neste år ;)

  Klem fra Åse,

  SvarSlett
 9. Herlig å lese og sjå bilda dine:) Leggvarmarane er perfekte, ikkje la nokon andre bestemme noko anna;) I alle fall ingen med lærarblikk!

  Takk for helga, eg håper vi treffast igjen på liknande arrangement!

  SvarSlett
 10. Hyggelig å treffe deg og alle de andre herlige jentene i ørska :D Det var mitt første, men slett ikke siste strikketreff. Vi ses vel igjen om mindre enn ett år...? Klem

  SvarSlett