fredag 1. januar 2010

Årsoppgjør...

2009
har vært året der jeg egentlig kom i gang på håndarbeidsfronten,
jeg har vært på strikketreff og strikkekafeer og opprettet min egen sære blogg..


Mine første testinnlegg kom rett før jul i 2008, men mitt aller første egentlige innlegg publiserte jeg først den 26.desember 2008, så bloggens første bursdag er kommet og gått, uten noe mere fuss... Mitt innlegg nr 100 passerte jeg 8. desember 2009 (jada, skravla går i bloggen også).

Noe av det som er fryktelig moro med å se tilbake på dette er at de aller første som satte sine spor i bloggen min med kommentarer er Baddie og Lise, hurra for dem!!
Både Baddie og Lise er to kjekke bloggere som jeg har vært så heldig å få treffe i det virkelige liv! To utrolig nydelige damer som jeg absolutt setter masse pris på og som jeg virkelig ser frem til å treffe flere ganger. Jeg har også vært så heldig at jeg har fått treffe mange mange kjekke hobbydamer i løpet av det siste året. Det er utrolig så mye man har til felles selv om man skulle komme til å sitte uten garn og absolutt helt pinneløs... Man er i alle fall ikke venneløs :) Jeg har i alle fall fått flere kilo nye venner enn kilo garn det siste året :)

Listen over ferdige produkter er lengre enn jeg noen gang hadde drømt om, selv om det fortsatt finnes UFOer jeg helst vil fortrenge :) Jeg har jo strikket litt hist og pist tidligere også, men aldri slik som nå...

Harde (eller rettere sagt myke...) fakta fra 2009 er som følger:

¤ 77 (!) luer, derav 21 i babystørrelse, 13 i barnestørrelse og ikke mindre enn 43 i voksenstørrelse
¤ 3 par votter
¤ 4 par pulsvanter
¤ En babyjakke og én babygenser
¤ En gråtasstunika, én jakke, én vest og to gensere i barnestørrelse
¤ En vest og en genser til meg selv
¤ 26 par sokker, 2 par i babystørrelse, 8 par i barnestørrelse og 16 par i voksenstørrelse
¤ 2 halser og 2 sjal
¤ 5 pannebånd, én bikinitopp og ett par leggvarmere

Og ja jøss, det er mer enn jeg selv trodde... egentlig er jeg mest sjokkert over de 77 (!) luene, selv om 26 par sokker også er sjokkerende til meg å være! For sikkerhetsskyld har jeg sjekka bakover i bloggen og jada det er virkelig så mange luer, selv om én lue faktisk er en hette... Lurer på om 2010 blir like produktivt???

Jeg burde så klart ha feiret bloggens bursdag, mitt innlegg nr 100 og ikke minst alle luene. Jeg vet helt sikkert at det finnes mange som har strikket flere sokker enn meg, men er det noen som har strikket flere luer??? I riktig så god og vanlig bloggskikk tror jeg faktisk at jeg skal starte det nye året med litt gaver... Minst to, men kanskje flere... En for bursdag, én for de 100 innlegg, og "kanskje flere" etter eget hode. Det er ikke sikkert at det blir så store greier, men høyst sannsynlig inneholder vel en slik gave pittelitt ull??

So to the point:
Legger du igjen en kommentar her hos meg innen mandag 4.januar så er du med i min høyst private lille trekning med ett lodd... og ja, i god bloggånd: En link i din egen blogg gir ett ekstra lodd og velger du å følge meg som "følger" enda ett lodd...

16 kommentarer:

 1. Tok en tidsreise i bloggen din, tilbake til desember 2008. Ble jo nysjerrig på hva jeg og Lise hadde kommentert på (ja, jeg er verdens nysjerrigste). Den gangen var det en blånisseLUE som ble logget :-)

  Imponerende produksjon i 09! Jeg bare skravler og studerer og lager ufoer i fleng. Men du, jeg lurer veldig på hvor de 77 luene har tatt veien. 43 voksenluer betyr jo at du kan unngå å bruke samme lua i 1,5 mnd. Du har i allefall noe for en hver anledning. Dessuten er det koselig med små og kjappe prosjekter.

  Vet ikke om jeg følger deg via følgerfunksjonen eller ikke. Fant den ikke her inne....MEN jeg kan med hånden på hjertet si at jeg følger deg trofast via blogglista på bloggen min.

  Gleder meg til vi sees om to helger! Klemmer fra "lillesøster"

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg måtte også snike tilbake et drøyt år for å sjekke om det virkelig stemte at jeg var blant de første som kommenterte. Og jaggu. Bare slått av Baddie. Blånisseluen jeg strikket i fjor ble ikke funnet frem i år, i grunnen kom jeg ikke på den engang før jeg letet meg bakover i din blogg...

  Jeg stemmer i med Baddie, det er imponerende hva du har fått strikket i 2009, særlig de hvite, lange leggvarmerne var imponerende...

  Og er det bare to helger igjen? Wii! Jeg gleder meg selvsagt også, veldig til og med.

  Jeg finner heller ikke noen følgeknapp, men har deg liggende i google/reader, så jeg snapper opp nye innlegg i en fei.

  Mega nyttårsklem!

  SvarSlett
 3. Kan ikke si annet enn at jeg er dønn imponert over lueproduksjonen din! Kiwa strikka mange i fjor, men du har slått henne grundig.

  Diger nyttårsklem - gleder meg masse til besøk!!!

  SvarSlett
 4. Wow, det var litt av en produksjon! Du slår meg med glans ihvertfall.

  Gratulerer med forsinket bloggbursdag, du har kommet veldig bra igang etter såpass kort tid.
  Mye flott du har laget, det er alltid spennende å titte innom og se hva som er nytt siden sist. Og jeg skal prøve å bli flinkere til å legge igjen spor når jeg er her...

  SvarSlett
 5. Eg har telt over på min blogg, og har produsert 77 ting, nokre av dei er luer:) Skremmende at du har laga så himla mykje, eg må skjerpe meg!! Eg vil svært gjerne ha eit lodd eller to, så det så;)

  SvarSlett
 6. Oj så mye du har strikket! (Tror ikke jeg tør å telle mitt eget...)Gøy å følge med her inne, og jeg har jo alt fått pakke jeg. ;)

  Tar gjerne imot et lodd likevel altså, hehe.

  SvarSlett
 7. WOW! Eg bøyger meg i støvet (eller skal eg sei trådendane?) Imponerande produksjon, det er jo meir enn ei hue i veka.

  SvarSlett
 8. Imponerende luemekking! Luer er liksom det jeg får minst til, tror jeg må øve meg litt mer i året som kommer.

  SvarSlett
 9. WoW, det får en si - imponerende! 77 luer. syns luer er litt vanskelig jeg... også 26 sokker i tillegg til alt annet...

  Måtte 2010 bli like produktivt :)

  SvarSlett
 10. Imponerende med 77 luer! Er ikke overrasket over at skravla går også i bloggen, da. Får håpe du får et flott, kreativt og koselig 2010 også. gleder meg til neste gang vi kan skravle i vei mens pinnene går.

  SvarSlett
 11. 77 luer!!!!! Jeg tar av meg lua, og bøyer meg i støvet... For en effektivitet altså, jeg er ikke i nærheten av en slik produksjon. Et datakurs skal vi nok få til, selv om jeg syns bloggen din er fin allerede :)

  Godt nytt år til deg, håper vi treffes om ikke så alt for lenge.

  SvarSlett
 12. Hei anita!
  Visste ikke at du var så flink og effektiv!!! strikker ;-) Masse fint du har laget...

  SvarSlett
 13. Oj! Du har jo nesten strikket flere sokkepar enn jeg har strikket prosjekter i hele 2009! (2009 er ikke mitt beste år og kanskje ikke representativt for min vanlig aktivitet, men dog) Bra jobba! :) Og når du frister med enda flere lodd i trekningen din så må jeg bare få linket til deg i bloggen, jeg har jo faktisk tenkt på det lenge :) Godt nyttår forresten. Klem

  SvarSlett
 14. 77 luer!!! I all verden!!!! Jeg er dypt dypt imponert!!!! Og produksjonen din forøvrig er bare til å ta av seg hatten for! Bra jobba!!!!=D

  SvarSlett
 15. Må si du har hatt turbo fart på pinnene i fjor, wow.
  Ikke vært innom før, men NÅ skal det snu, koselig blogg:-) Godt kreativt nytt år

  SvarSlett
 16. Jeg kan ikke tro du begynte å blogge først i år - du har liksom alltid vært der. Iallefall føles det sånn, fordi du kommenterer både sent og tidlig rundt alle veier og alltid avslutter med de gode klemmene dine. Jeg gleder meg til å følge deg i år også!

  SvarSlett