mandag 21. juni 2010

Ikke akkurat pent...

Her er sokkene for juni i DUSS2010. Må være tidenes styggeste sokker??!

Tittei formulerte seg slik: "Til juni fant vi et skikkelig artig mønster til dere! Mønsteret som gjør selv det verste av de verste klovnespygarn til noe kult"

Vel... jeg fant frem det verste garnet jeg hadde og strikket i vei. Mønsteret er artig ja, men sokkene ble på ingen måte kule...fortsatt bare stygge. Garnet er grusomt flerfarget Opal neon og det aller pinligste er at jeg har kjøpt det selv. Det viser vel bare at ikke alle nettkjøp er like vellykkede.

Mønsteret heter Skew og finnes gratis HER.

Kjekt å strikke så det er godt mulig at jeg en vakker dag prøver igjen, i ett penere garn. Som nevnt er garnet Opal neon, og fargen anbefales ingen :) Herligheten er strikket på pinne 2,5, med unntak av littegranne bruk av pinne 2,25 på toppen.

Størrelsen er igjen for stor til meg, sånn cirka 38-39. Hadde de vært pittelitt pene er det mulig at de kunne havnet i overskuddskassen, men slik som de ser ut er jeg jammen ikke sikker:)
Jøss! Det har meldt seg en mottaker, sikkert én som er pittelittegranne fargeblind :)

5 kommentarer:

 1. Jeg holder på med disse, i litt sånn gul, rød, hvit ? Og ejg er veldig spent på resultatet- garnet ser ut til å passe bra til sokkene, og ejg syns i utgangspunktet formen er kuul. Men, jeg skal ikke uttale meg før jeg har fått de ferdig... Jeg syns nå sokkene dine ble knalle, jeg. Ha en flott mandag!

  SvarSlett
 2. Det får stå til!
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 3. Hahaha ... De er nå morsomme da, AnitaK! Jeg har helt sikkert noe garn som er i samme kategori. Skylder på at det ble kjøpt inn før jeg visste bedre;)

  SvarSlett
 4. Hihihihi!!!
  De er i allefall varme...?=P

  SvarSlett
 5. Kjempekule sokker. Men det aller kuleste er jo at du er kvitt garnet nå da. Eller hadde du mer....

  SvarSlett