onsdag 20. oktober 2010

Jadda, jadda, enda mer sokker...

Det kan se ut som om jeg stort sett bare strikker sokker, men det gjør jeg altså ikke :) Det er bare det at jeg har så altfor mange prosjekter på gang, og fullføringstrangen er desverre ikke så stor som ønsket om stadig nye ting....

Men som ivrig deltager av DUSS2010 føler man jo ett visst press på å fullføre akkurat disse, så her er sokkene for oktober måned.


Mønsteret heter The sky is the limit og finnes HER

Jeg har brukt i underkant av to nøster Sisu i en dyp og fantastisk rødfarge som jeg har fått i Hemmelig Venn gave for en tid tilbake. Herlighetene er strikket på pinne nr 2.

Jeg valgte pinne nr 2 fordi jeg har hatt en tendens til å strikke veldig løst... men det ser ut som om den tiden er forbi. På disse sokkene har jeg tydeligvis hatt ett jerngrep om pinnene, noe som medførte relativt smale sokker.


Jeg vil tro at de passer perfekt til noen som har smale legger og ellers bruker sånn cirka størrelse 36-37. Jaja, sokkene rusler derfor inntil videre opp i overskuddskassa.


Jeg er fornøyd jeg, ikke så mye med sokkene akkurat, men fornøyd med at jeg har fullført også denne måneden...

5 kommentarer:

 1. Fine! De blir nok ekstra sterke og holdbare på pinne # 2.

  Har falt helt av sokkestrikkebølgen jeg. Jaja...

  SvarSlett
 2. Så deilig da, med laaaange sokker med flott mønster attpåtil!

  Koooos deg!

  SvarSlett
 3. Steike, for en sokkedame du har blitt da!! Er riktig så imponert :)) De, pluss alle de andre parene er kjempefine altså :)) Jeg har str 36 -37, men desverre er mine legger alt annet enn tynne grunnet bilmangel/tvangssykling...
  Håper du har tid til å komme på treffet i slutten på måneden.

  Klem :))

  SvarSlett
 4. Det er bra det er noen som strikker sokker.... Selv har jeg begynt på Through the woods til Sofie, og virkelig koser meg med strikketøyet. Ellers har det vært trått med sånt i det siste..

  Nydelig rødfarge!

  SvarSlett
 5. Najs! Deilig farge også!
  Godt å se at noen strikker sokker ja... jeg fikk mer enn nok etter å ha kommet halvveis på 52 par i fjor... blæh... men det betyr ikke at jeg ikke nyter synet av pene sokker. *glane mer*
  Klems!

  SvarSlett