torsdag 14. juli 2011

Bagasjebåndobservasjoner...

Etter en svipptur på Charterferie har jeg litt forskjellig jeg har lyst til å meddele. Man gjør seg jo sine observasjoner på tur i selskap med småbarnsfamilier og andre familier i fri flyt.... man har jo tross alt ferie...


Men for at dette ikke skal bli en skikkelig surmaga syteblogg skal jeg ikke skrive alt jeg tenker... jeg ønsker jo å fremstå som noenlunde kjekk og grei, det er jo tross alt min egen blogg :) så i moderate former, her er:


Observasjon #1 Bagasjebåndet


Hva er greia med bagasjebånd? Tror man at man får bagasjen sin fryktelig fort om man bare står nærmest? Så nært at tuppen av ecco-sandalen berører kanten av bagasjebåndet?

Jeg bare spør!

Når jeg ser folk stimle sammen tett i tett helt inntil kanten av båndet, slik at ingen ser noe-som-helst, da er det fristende å rett og slett rope det ut:

"Gå 30 cm tilbake, da kan faktisk alle seeeeeee sin bagasje når den kommer. Du ser den i så god tid at du kan tre frem og ta den av båndet faktisk. Så husj med dere, alle går nå 30 cm tilbake!!"

Er det for mye å be om i ett sivilisert samfunn?
Og siden jeg nå har tatt opp temaet bagasjebånd, her er én ting til: Småunger har ikke noe ved bagasjebåndet å gjøre altså! Helt sant!


Jeg fatter ikke hva som gjør at foreldre sender ungene sine frem til bagasjebåndet, kan noe forklare meg greia?? Er det:

1. Bare gå frem dit og lek, det er (nesten) ikke farlig...

2. Bare gå frem dit og se, kanskje ser du kofferten vår først...

3. Bare gå frem dit og ta kofferten vår du, den veier omtrent det samme som deg så du løfter den lett av båndet...

Bildene er lånt HERFRA

Takk til Blogspot, som lar meg sulle på med mine ytringer. Det er ganske OK å ha en plass der jeg kan mene akkurat hva jeg vil...

6 kommentarer:

 1. Ja ja ja, jeg er så enig. Irriterer meg grønn over det. Godt det ikke bare er meg.

  SvarSlett
 2. Hei!! Enig med deg!! Det samme skjer hver gang!! Det beste med blogging er at du kan si hva du vil! hvis du vil! Jeg irriterte meg i begynnelsen over at alle er så snille og høflige, tenkte at kan ikke noen være litt mer ærlige!? Da tenker jeg på kommentarer. Men det er kanskje lurest å bare la være......Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Hehe, er ganske enig med deg... Jeg bruker å sette meg ned og vente til kaoset forsvinner... Det er trasig alle de andre har det så travelt, flaks at jeg har god tid! ;)

  SvarSlett
 4. Hahahahahaha ... jeg har lurt på omtrent det samme, ja! I tillegg til at det alltid er et rush for å komme først inn i flyet. Jeg skjønner den når man ikke har fast plass slik det var en stund, men når alle har fått tildelt fast sete ... Sitter heller og leser litt mens de andre står i kø, jeg.

  SvarSlett
 5. Jeg tenkte det samme når vi skulle ha bagasjen vår på fredag. Man må ikke stå to fra samme gjeng og med en kofferttralle tett inntil båndet.. Det går faktisk ikke noe fortere.. *sukk* Om man er så heldig å se kofferten sin, så er det jo nesten så man ikke kommer fram.

  SvarSlett