onsdag 11. januar 2012

Endelig Bittavotter...

Bitta er vel en av norges fremste strikkedesignere for tiden og produserer nye mønstre på løpende bånd, og det er sååå mye fint. Da hun kom med mønster på flettevotter kastet jeg meg på bølgen og strikket i vei. Gikk fort som en fis, i alle fall den første. Deretter tok vott nummer to hakket lengre tid. Ikke på grunn av mønsteret eller noe sånt, absolutt ikke. Årsaken til utsettelsen var nok heller undertegnede strikker som har en lei tendens til å starte med friskt pågangsmot på stadig nye prosjekter, uten helt å fullføre det som allerede er på pinnene...


Men her er altså vottene endelig ferdige. Tadaa! Mørk lilla Lima på pinne 4, gikk sånn nesten ett helt nøste på en vott. Mønster HER. Myke og deilige og allerede gitt bort til ei nabojente. Som alltid er billedkvaliteten helt bak mål, men jeg garanterer at vottene er gode lell :)

4 kommentarer:

 1. Knallfine votter i en herlig farge. Me like!

  SvarSlett
 2. Ha ha.. nå fikk jeg kaffen i vranghalsen - du må jo ikke skrive sånt om meg:)))) Jeg lager jo bare småting, og er ingenting i forhold til de store, flinke designerne:)
  Men flott at du liker mønstrene da:) Vottene så kjempegode ut, håper også nabojenta liker dem:)
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Flotte votter du har strikket. Nydelige fletter :-)

  SvarSlett
 4. Disse var utrolig fine! Herlig farge også! Gratulerer både Anita og Bitta!

  SvarSlett