mandag 9. januar 2012

Nytt år nye muligheter!!

Godt nytt år!! Jeg er her og fortsatt strikkende. Kan'ke ha tomme pinner vettu!?!


Ikke det at pinnene mine er tomme, men jeg ser at fullføring ikke akkurat er min sterkeste side... noen lover dyrt og hellig at de skal fullføre så-og-så mange prosjekter, jeg kjøper heller flere pinner jeg :)


Og med nytt år og nye muligheter så melder jeg meg på strikkealonger over en lav sko og satser på at dette er året for sjal, votter, luer og sokker. Det er ikke noe i veien med ambisjonene her i gården...


Hvis jeg er riktig så heldig så medfører kanskje dette at når desember ankommer så er jeg klar som ett egg med en gavekasse fylt til randen av strikkings produsert gjennom året 2012. Særlig.


På tampen av 2011 kom det i alle fall inn julegaveønsker sånn rett før det var absolutt deadline for strikkings til jul... Ei venninne av Jentungen ønsket seg raggsokker, helt plæine men gjerne stripete:Pt5 på pinne 3, sånn nesten ett nøste av hver farge. Strikket rett ned, satt inn en tråd til hælen og når sokken var ferdig var det bare å fjerne tråden og strikke på hælen. Så ut til å funke greit. Første omgang etter hvert fargeskift ble strikket rett, sånn at stripene ble fine og tyyydelige.

Sånn inni mellom strikkingen av stripesokkene laget jeg også ett par raggsokker til mannen. Mest for å teste ut hælen :)

Pt5 på pinne 3 her også, noen flere masker siden disse var til en voksen mann og ikke ei tynn snelle på snart 12.. Hælen funker fjell, men jeg burde kanskje hatt noen (flere) omganger glattstrikk før jeg startet på fellingene *noterer bak øret*

1 kommentar:

  1. Greit med ambisjoner, og en full gavekasse når desember kommer hadde virkelig ikke vært å forakte. Jeg håper vi klarer å fullføre noen av de ambisjonene vi setter oss i starten av et år.

    SvarSlett