mandag 9. januar 2012

Januarbidrag i VÅTT 2012

Hu hei som det går, her er januarbidraget til VÅTT 2012 allerede av pinnene, yeah me altså... Samstrikking av votter fungerer i alle fall foreløpig, men så er vi jo heller ikke kommet lengre enn til januar, så det skulle vel kanskje bare mangle...


Mønsteret er herfra, eller mønster og mønster... mer som veiledning kanskje? I alle fall ett av de mindre nøyaktige mønstrene jeg har vært borti. Jeg vet ikke helt hva slags garn det er heller, ukjent ullgarn som jeg fikk av Renate en gang i tiden, av en eller annen grunn tror jeg det er fra Hifa...

Strikket på pinne 4 med dobbelt garn. Var i tvil om jeg ville ha nok av én farge siden jeg hadde lagt det dobbelt, så derfor la jeg inn ett felt med hvitt.. I ettertid ser jeg at jeg ville hatt mer enn nok selv om jeg hadde holdt meg til bare én farge, men gjort er gjort og strikket er strikket :)

I originalutgaven er vottene pyntet med spiraler i maskesting, eller heter det kjedesting?

Jeg er ikke sååå god på sånn brodering at jeg skal utfordre meg til å attpåtil sy de i spiralmønster, så jeg gikk for en enklere variant... Snuppekorte grønne broderte rader med en knapp eller tre ble pynten sin det!

Vottene passet til meg da de var ferdig strikket, en kjapp runde i vaskemaskina ga de ett litt mer fluffy utseende og knappene er litt sånn prikken over i'en. Alt i alt er jeg ganske fornøyd.

3 kommentarer:

  1. Vottene ble veldig lekre, og knappene utgjorde det lille ekstra. Tror jeg må låne med meg ideen videre. Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Flotte votter, nydelig dekor!

    SvarSlett
  3. Morsom ide! Jeg er dårlig på broderi, så ideen er midt i blinken! Takk for tips! Ha en fin dag!

    SvarSlett