torsdag 12. mars 2009

Planer til helgen?

Jeg har aldri vært noe særlig til en "utestrikker"!

Sånn da var det sagt..Jeg har stort sett bare strikket hjemme og på fly. Fly er forsåvidt litt "ute" men det er ikke en plass jeg sosialiserer med andre, jeg bare strikker. Jeg har aldri vært på strikkekafé (eller heklepub for den saks skyld), ei heller aldri på ett garnutsalg. Nå tenker du sikkert: Stakkars dame! Eventuelt: Stakkarslig dame! Alt etter hvilket forhold man har til garn...

For å ta det der med strikkekafé, hvorfor skal de her i byen på død og liv legge dette på samme ukedag?? Det er 3 seriøse garnpushere her i min by, og hver gang det kommer en slik strikkekafé er det en eller annen torsdag *argh*. Kan de ikke skjønne at noen av oss har avtaler torsdager? Årsaken er egentlig klar, min by har liksom "langåpent" på torsdager. Men jeg har fortsatt aldri "fri" på torsdager...

Men til helgen skal jeg debutere, tadaa!! Kristin Helene har trommet sammen til en fellestur til selveste sjefsplassen på lørdag:
og deretter påfølgende sosialisering ett eller annet sted her. Jeg gleder meg masse, og er ganske så hyper for dette. Familien synes nok at jeg er en smule snål, ellers så har de bare fått bekreftet sine mistanker, Mor sjøl er fullstendig garngal.. Søndag skal jeg til Oslo, for så å reise en snartur utenfor Norges grenser, men det er bare å innrømme det.. jeg gleder meg aller aller mest til lørdag...

9 kommentarer:

 1. Hehe, blir nok litt kos også, å sosialiserer med andre strikkere, men veldig skummelt å reise på garnutsalg sammen altså;-D skummelt og fristende og herlig:-D

  SvarSlett
 2. Hehe - skulle vært med på den strikkesosialiseringa, men har allerede droppet fredagens kurs for hopprenn, så... Hopprenn skal kombineres med en tur på Husfliden på Lillehammer - og det til og med på mammas bestilling!! Ellers går det mest i: garn? Nå igjen? ;)
  Kos deg masse i helga :)

  SvarSlett
 3. Jeg tror ikke at jeg vil finne på å strikke en genser med gris på. Og iallefall ikke med klovnehals :P hehhe.. Takk for besøket ;) Jeg prøver å være oppdatert :P Jeg følger forresten med deg med google selv om jeg ikke er noe flink å komme inn å kommentere hver gang ;)

  SvarSlett
 4. Det var da jeg som skrev i stad :P Jeg har jo ikke noe blogger-accounet :(

  SvarSlett
 5. Oo, garnutsalg høres fristende ut. Kos dere!

  SvarSlett
 6. ÅÅÅÅ du kommer til å STOOOOR kose deg!! Det er sååå herlig å møte likesinnede!! EN får liksom en bekreftelse på at en ganske enkelt IKKJE er gal!! Det faktisk mange andre i samme "situasjon"! hehe Greit å få litt forståelse inni mellom når de nærmeste riste fortvilet på hodet hehe, me har det JAGGU herlig med garndamer!!! Ikkje plager me noen heller med det me driver med, vil jo heller si me er til stor glede og fryd!!

  SÅ kooos deg i helga og nyyyt det!!

  Her skal det bare koooses og fortsette med UFO/Teppe strikking selv om "Mekkekampen" er avlyst, ikkje hos meg er den avlyst hehe!

  Klem&Kos Vibbedille

  SvarSlett
 7. Det blir nok kjempekoselig - ingenting er som å sitte sammen med likesinnede og strikke:-) Og jeg misunner deg besøket på Rauma... Se om de har Fagstrikk-garn, da:-)
  Ha ei koselig helg!

  SvarSlett
 8. Kommer inn for å ønske deg en fortsatt fin helg

  SvarSlett
 9. Håper du hadde en kjempekoselig strikkehelg:-)
  Du lager veldig mye fint. Liker hekleluene dine:-)
  Ha en kreativ og fin hobbyuke!

  SvarSlett