fredag 15. mai 2009

Småll tålk..

Det er ikke mange ting her i verden jeg er skråsikker på, men en ting vet jeg helt sikkert: Tiden flyr... Den flyr og fly og plutselig er det gått en uke eller en måned til.. En vakker dag våkner jeg kanskje og innser at jeg plutselig er blitt gammel..hmmm..

Så hva har skjedd siden sist? Jeg har vært i Oslo for å se på denne karen... og i helgen var vi på tur til Amsterdam sammen med gode venner. Så det har vært lite strikking og lite garn i det siste...
Med så lite strikking og garnkjøp slo abstinensen til for fullt idag. Det er ikke det at jeg treeenger garn, men noen ting er umulig å stå imot...
I alle fall kjøpte jeg idag akkurat 16 nøster Karisma og 6 nøster Classic Alpakka, ble 300 kroner og det er vel nesten gratis???

Innrømmelsen må stå med liiten skrift i tilfelle ektefeller går saaakte forbi i skrivende stund...

Siden dette tross alt er en blogg som skulle være litt sånn strikkerelatert, slenger jeg inn noe strikkings...
En arm...
Den riktige fargen er vel en mellomting mellom disse to bildene...
Garnet er falk og planen er på vei til å ligne en genser...med raglan må vite. Da er det i alle fall en mulighet for at dette fullføres. Jeg har nesten en bol og altså ett erme. Den opprinnelige planen var stripete genser, men det var før jeg satt 4 timer som passasjer i bil og oppdaget at jeg bare hadde med garn i én farge.. Merkelig nok ser det ut til at jeg har mer enn nok garn i rette fargen..
Men som så ofte i mine innlegg dukker det opp ting som bare måå ordnes opp i..

Denne votten for eksempel, den har vært omtalt før... Nå har jeg siden sist strikket noen omganger til og faktisk begynt på fellingen..
Men innerst inne i strikkesjela er jeg ikke fornøyd.. votten blir for stor, for lang og akkurat så feil... den kommer aldri til å bli til ett par..
Så da er det vel ingen overraskelse at den nå har blitt tilbakeført til nøster...
Mulig at jeg prøver på'n igjen om en stund... Inntil da ønsker jeg dere alle en riktig flott 17.mai helg. I morgen skal jeg tradisjonen tro streve med stryking av bunadsskjorta og på søndag, igjen etter tradisjonen, skal jeg holde pusten en hel dag... Deilig med tradisjoner...

4 kommentarer:

 1. Innom og ønsker ei god 17. mai-helg:-)
  Om du strikker litt lite nå, så ikke få panikk... Det er vår, og snart sommer, og da er det mye annet som frister mer, og det er jo slik det skal være. Selv går det tregt her hos meg, men det kommer seg vel med tiden:-)
  Genser blir det vel ut av strikkingen din, kjenner jeg deg rett.
  Ha ei koselig helg!

  SvarSlett
 2. Hei! Det er litt dårlig gjort å legge ut link for å friste svake sjeler. Heldigvis har eg ikkje tilgang til butikk med Garnstudio her...

  Men når du kjem, må du innom Trådkråa, i gata mellom kyrkja og Prix/sportsbutikken:)

  SvarSlett
 3. Gulp! Billig garn til gjennonsnittspris 13,50! Æ har aldri kjøpt så dyrt garn... 12 kr er det dyreste. Og så koster en liten rull med hyssing over det! Jeg er gammel!
  Ja.

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Takk for hyggelig kommentar i bloggen. Ønsker deg en riktig hyggelig 17.mai :-)

  SvarSlett