onsdag 6. mai 2009

En halv, en påbegynt og fire hele...

Jeg har som så mange andre en plan om de mest fantastiske sokker..når pinnene blir litt mer kompis og tålmodighet kan kjøpes for penger..
Inntil da så øøøøver jeg...

Her er det omtrent akkurat en halv Jaywalker, veeeeldig usikker på om den kommer til å passe noen i det hele tatt, men jeg tror jeg kommer til å fullføre denne...

Her er mine Bayerische-tappert-forsøk-prøver-på-igjen...Ikke kommet noe lenger enn sist, men jeg VIL ha slike (en gang) synes de er råfiiine og jeg TRENGER sånne...
Etter å ha rekket opp og strikket enda en gang like langt innrømmet jeg endelig det som hjernen har visst lenge, garnet er for tjukt for pinnene og for mønsteret. Blir liksom for mye garn om du skjønner..
Enden på visa = opprekking... Garnet er blitt til noe helt annet (kommer snart, tror jeg) og pinnene har fått på seg nytt garn.. Skal jo selvfølgelig ikke gi opp, prøver på nytt..

Når de fantastiske sokkene lar vente på seg trøstestrikker jeg på vanlige raggsokker.


Her er det ett par i Ida strømpegarn av den spraglete sorten og ett par i Perfect fra Sandnes, ett garn som har blitt lansert som bortimot perfekt.. Jeg lar meg jo lede og prøvekjøpte noen få nøster (bare 8 altså..), og er bortimot enig...deilig garn som går til pinner som er tjukkere enn synåler..

2 kommentarer:

 1. Morsomme innlegg du har:-) Jaywalkerne blir nok fine, skal du se:-) Og de andre... blir nok også en realitet når du finner annet garn.
  Formen min har vært grei i noen dager nå, inntil i går ettermiddag igjen. Da kom mage-vondten tilbake for fullt igjen. Tåler ikke å gjøre noe som kan gi meg antydning til stress - det var nok å føle at jeg ikke hadde tid til å være med på fotball-trening med lillesnuppa. Hadde vondt hele kvelden etterpå:-( Blir litt oppgitt, og ikke minst føler jeg meg som en pyse... Godt å få det ut på skjermen, jeg får ta det som det kommer uansett. Men har jo lyst å begynne å jobbe igjen...
  Vi blogges!
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Et skikkleig herlig sokkeinnlegg! Jaywalker er vel etter hvert blitt et MØST for alle sokke-frelste!! Har noen av de eg og! Herlige!

  Og Bayerische står på MIN ønske liste også!! De er bare rååålekre så ikkje gi opp! Mulig tynner garn hadde vært tingen ja, f.eks Opal UNI? og pinne 2.25 hadde nok vært PØRFEKT!!! Ikkje gi opp jallfall!

  Mulig en along kunne vært tingen for disse sokkene?? Du får sette oss andre i sving vettu, alltids noen som har gode tips og råd, så skal du se du kommer i mål!

  kanskje en ide å strikke begge samtidig? da har du iallefall en mulighet å få de ferdig? Da mener eg 2 sett med pinner og 2 seperate strikketøy, det er ikkje sååå dumt ser du!

  Lykke til iallefall!

  Kooos deg og ha en herlig dag!

  klem&Kos fra Vibbedille

  SvarSlett