mandag 22. februar 2010

Bellas pompadur...

I dag er hodet ganske tomt, men om jeg ikke akkurat har så høyverdig tekst på en stakkars mandag , har jeg allikavel lyst til å vise frem denne, en sydd Pompadur!
Du må ikke la deg lure til å tro at jeg har fått sving på symaskina, det er Iris som har sydd denne og gitt den til meg, snille damen...

Jeg fikk pompaduren på strikkekafe på torsdag og den var midt i strikketøyet til mitt Bellastrikketøy. Ikke vet jeg om det er noe magisk over pompaduren, eller om mønsteret rett og slett var av turbosorten, men det gikk i alle fall kjempefort å bli ferdig med ett par!


Mine Bella's Mittens er strikket i olivengrønn Alaska på pinne 4,5 og jeg brukte nesten 2 hele nøster. Jeg ville ikke ha de sånn kjempelange oppover armene, så jeg startet på omgang 16 i mønsteret. De passer akkurat til meg, men er nok ikke helt meg i fargen så de havner i overskuddskassen så lenge...

Fine fletter, men det hadde vel gjort seg med litt vask og skyll ser jeg :)

12 kommentarer:

 1. Pompaduren var midt i strikketøyet faktisk! Flott gave og nydelig farge på vottene :D

  SvarSlett
 2. Se der ble det Bellas votter på deg også. Jeg har fått helt dilla og er godt i gang med par nr. 3. Syntes fargen på dine var helskjønn jeg da :) Flott pompadur du har fått også - snille Iris :)

  Ha en super uke!

  SvarSlett
 3. Flott pompadur og flotte votter. Har selv strikket disse og er nok blitt "bitt" av belladillen.

  SvarSlett
 4. Jegf har funnet frem garnet og printet ut mønsteret til Bellavottene, men kommer jeg i gang? Nei. Og de er jo så fine.

  Pompaduren din var helflott. Kunne bruke den til veske. Lekker var den.

  Ha en super uke.

  SvarSlett
 5. Så flotte vottene dine ble. Belladillen går som en farsott, skjønner jeg. Fin pompadur med magisk effekt

  SvarSlett
 6. Kjempefine votter i flott farge :)

  http://www.annesgarn.no

  SvarSlett
 7. Herlig pompadur:)Snill Iris er:)
  Bella`ne er kjempefine, jeg manner meg opp til å prøve meg på et par selv. Jeg digger fargen du har brukt og!!!

  SvarSlett
 8. Flott pompadur og votter du har laget :D
  Ha en flott og kreativ dag

  SvarSlett
 9. Fin farge og fine votter! Jeg tenker jeg vil strikke slike en gang jeg ogsaa, men Julie har enda noen aar til hun blir Twilightfan.

  SvarSlett
 10. Flotte votter og fargen var helt nydelig. Ser at mange strikker disse vottene, men jeg har ennå ikke prøvd.

  SvarSlett
 11. Hei søs. Takk for koselig kommentar både i mon og Hannas blogg. Hun lurte på hvem du var, og da sa jeg den ene søsteren min. "Å, er det hun adopterte wannabe-søsteren"? kom det fra damen... Måtte le, hun får med seg det meste. Flotte votter, har fått dilla selv!

  Go'klem fra Irene

  SvarSlett
 12. Flotte votter, og jeg likte den fargen godt! Mye OL-titting på deg også eller? Her går det i OL omtrent døgnet rundt med høydepunkter og repriser. Skjønner ikke helt hva vi skal gjøre når OL er ferdig, men kan jo hende det blir mer tid til husarbeid, f.eks. Hahaha ...

  SvarSlett