fredag 19. februar 2010

Valentinsvenn med en utfordring...

Her i februar var det duket for tidenes søndag, det var Valentinsdag, morsdag og fastelaven på samme dag. Sånt må det jo bli pakker av :)


For min del hanket jeg inn litt fra familien, men for å være helt sikker på at det skulle bli gave meldte jeg meg på en gavebyttesak her.
Renate sto som arrangør og sørget for at alle fikk venner og pakker i posten. (Popp innom bloggen hennes, hun gir vekk ett smykke!!!)

Her er min pakke.. Juhuuuu!!

Sisu blir nok til sokker og Solberggarnet kom sammen med ett mønsterhefte..

Etter litt pønsking har jeg funnet ut at den ene oppskriften matcher garnet og dermed har jeg nemlig tenkt å prøve meg på kunststrikk (heter det det??). En søt litenbrikke skal det bli, etter OL en gang... Posen med snømannen inneholdt knapper, og én knapp er allerede blitt festet på en tunika (bilder kommer snart, tror jeg...)


Tusen takk til min Valentinsvenn!!

4 kommentarer:

 1. Så gøy med pakke i posten. Og så fint innhold også. Kos deg med strikketøy i helga

  SvarSlett
 2. Hyggelig med valentinespakke, jeg fikk en stor blomsterbukett- dagen ble tilbragt på dugnad- jeg tror aldri jeg kommer til å spise vafler igjen. Det gikk raskere enn jeg trodde meg cph, p nr 5 og flettene var enkle. Et fornøyelig prosjekt. Og nå kommer det litt kulde og mer snø, gitt..

  SvarSlett
 3. Så koselig med hemmelig valentinsvenn :) (det hadde ikke jeg fått med meg) Flott gave du fikk og det blir spennende å se kunststrikken din :)

  Ha en flott lørdagskveld!

  Klem

  SvarSlett
 4. Alltid hyggelig med pakke i posten, og deilig garn får vi jo aldri nok av :)

  SvarSlett