søndag 7. februar 2010

Guttefarger?

For en tid tilbake gjorde jeg ett garnbytte med Erica.
Hun trengte rosa garn til strømper og jeg hadde (mer enn nok) egnet garn i lageret mitt.
I bytte ønsket jeg meg garn som kunne brukes til gutter, siden jeg nok har en klar overvekt av rosa og lilla i eget lager :)
Og se hva jeg fikk!!!
4 nøster Pt5, fargemessig lekkert sammen! Jeg er jo helt nødt til å strikke sokker med alle disse fargene sammen. Så nå er jeg i tenkeboksen på hvilke sokker det skal bli...

Jeg lurer på Mojo sokker, men har du andre forslag mottas det med takk :)

5 kommentarer:

 1. Fine farger. Mojosokkene er tøffe de, ikke noe dumt forslag det. Ellers går det fint å strikke stripete blåbærvafler, bare bytt farge på den andre av de rettstrikkte omgangene.

  SvarSlett
 2. Kos å bytte garn:) Jentefargar har eg mykje av, det er verre med gutefargar.... Dette blir nok flotte sokkar uansett korleis du strikkar dei;)

  SvarSlett
 3. ikke meningen å være ekkel nå og friste deg enda mere men fy fillern så fantastisk deilig det alpakkagarnet var, helt himmelsk!!! hadde ikke fått med meg at de hadde lansert det så jeg ble både overrasket og hoppende glad :) oppskriftsbrosjyren var proppfull av herligheter etter min smak..

  fin ny uke til deg,
  vibeke

  SvarSlett
 4. Pt 5 er veldig godt garn til votter.Selbu kansje???

  SvarSlett
 5. Er fortsatt på freestyle jah. Men burde faktisk knø meg til å strikke i ett annet garn som kanskje holder seg bedre :P men jeg liker garnet så godt. Og det blir så mjukt og godt etter vask :) hehe..

  SvarSlett