lørdag 6. februar 2010

luer til st Olav..

For en tid tilbake heklet jeg en diger lue... nå tok jeg meg endelig på tak og rekket opp og heklet den i en normal størrelse.. Pynteblomsten er festet med en sikkerhetsnål, siden det ikke er sikkert at mottaker er like jålete som meg..

Eskimo på heklenål 6 (eller var det 7?)

Den andre luen er en enkel beanie strikket av ukjent garn fra Barbroposen, fargen lyver litt selvsagt, den er egentlig mørk lilla med vinrøde striper... strikket pinne nr 4 tror jeg :)

Luene skal sendes til kreftavdelingen ved St Olavs Hospital, sammen med luer fra mange andre strikkere i Norge. Det er Bente som er innsamlingsgeneral denne gangen, og jeg håper det kommer inn mange luer! Hvis du vil bidra finnes all praktisk informasjon rundt dette HER.

7 kommentarer:

 1. Så fine luer og så snill og flink du er som jobber til ei så god sak!! Go dhelg:))

  SvarSlett
 2. Det er et fantastisk tiltak med å lage luer til kreftavdelingen. Hadde jeg bare kunne strikket luer uten å syntes at det var en kamp for tilværelsen....
  Luene er kjempefine:)
  GOd helg til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Flotte huer, til ett godt formål :)
  God helg til deg :)

  SvarSlett
 4. Flotte luer, og de blir nok godt mottatt. God helg!

  SvarSlett
 5. Se der ja, to fine luer. Så gøy at du har kastet deg over "Barbro-posen" da, høres ut som om det er mye spennende igjen i den.

  SvarSlett
 6. De var skikkelig koselige Anita. Jeg ler litt fordi det var en dame som laget så mange luer i fjor. Tror det er vanskelig å slutte. Bra det, siden du lager så fine luer for en super sak.

  SvarSlett
 7. Fine luer og et kjempeflott initiativ. En eller annen gang skal også jeg være med på noe sånt kjekt og hjelpsomt også.

  Ha en fortsatt strålende helg!

  SvarSlett