mandag 12. april 2010

Påske(tråd)fest i vårsola

I påsken fikk jeg unna litt småtterier, og når bildene skulle tas skinte sola så fint på strikketøyet. Det vitner vel om at det er vår på gang, og bra er det. Vinteren har virkelig vært lang nok nå...


Først ut er ett par raggsokker strikket i Viking sitt Frøya på pinne 3. Fargen ble omtalt som "klovnespy" og var akkurat så rotete at Blueberrymønsteret absolutt og totalt ble borte.

Gulgrønn-isj med innslag av rosa og blått.. Jeg har mer igjen av dette garnet, men det må seriøst dempes av ett eller annet ensfarget om det skal bli brukt opp... Størrelsen er vel omtrent 34-35.
Så dukket det opp en skummel pose...

...med flere kluter og scrubbies i forskjellige utgaver. Felles for de alle var at det manglet trådfesting og for scrubbies'ene pittelitt montering...

Tadaaa!

8 kluter og 3 scrubbies i forskjellige varianter, litt sånn Marihøna sitt klutmønster, litt diagonalstrikket og ett par med ballband mønster. Jeg tror garnet er Tuva og Paris, men sikker kan jeg aldri være :)

Så tilslutt.... siste rest etter Skotta... Ett par enkle votter strikket på pinne 4,5 i Freestyle. Ikke akkurat fantastisk vakre, men de funker vel. Foreløpig ligger de i overskuddskassen og godgjør seg...


11 kommentarer:

 1. Imponerende! Jeg føler meg som den sinken i forhold. Jeg har jo sydd litt, men det har jaggu du også.. Hm. Jaja, vår og sol kommer godt med!

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært. Sokkene var flotte, om enn noe glorete i fargen. Av og til lurer jeg på hva jeg har tenkt med når jeg kjøper slikt garn. Men moro allikevel.

  Flinkis med scrubbisene og kopptuene. Tenk for en herlig fornyelse for kjøkkenet ditt. ;-)

  Vottene var flotte de også. Ha en flotters uke.

  SvarSlett
 3. Jeg forstår hvorfor uttrykket klovnespy har blitt brukt til dette garnet... Bare vær glad du ikke strikket et mer intrikat mønster som ble borte. Blueberry er heldigvis ikke så tidsoppslukende. Men de ble jo helt klart spreke da;)

  Stilige kopptuer og scrubbiser, ,du har vært veldig flink! Og vottene er vel fine de vel! Og "virker" nok. Men helst ikke på leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge ennå. Jeg har fått seriøst nok av vinter...

  SvarSlett
 4. Se der ja! Godt å få festet alle trådene, så er hele haugen klar til bruk. :D

  Jeg har kjøpt masse av det sukkertøygarnet, uimotståelig til halv pris, hehe. Synes det er greit til enkle barnesokker. Mønster er nok temmelig bortkastet ja. Det blir fint med ensfargede striper.

  SvarSlett
 5. Du har vært utrolig flittig syns jeg. Jeg syntes det flerfargede gaernet var så spennende da det kom, nå er jeg litt oppgitt over det, men ensfarget sokkegarn er nesten umulig å finne. I hvertfall her. Men det er spennende å strikke mønsterstrikk med et ensfarget garn og et flerfarget et.

  Nå skal jeg ut i sola. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 6. Det er utrolig hva som blir liggende å vente på montering :)

  SvarSlett
 7. Herlig! Nå blir oppvasken morsom!
  Jeg har strikket på terrassen i shorts i dag, nydelig!

  SvarSlett
 8. Heia:-) Og tusen takk for koselige besøk i bloggen min:-) Så flink du har vært å fått ferdig diverse gamle ufo'er - hadde vel trengt en runde med det, jeg også... Men det snakker vi ikke om nå:-) Synes sokkene var fine, jeg. Litt sprekt på beina er ikke å forakte:-)
  Ønsker deg en fortsatt god vår framover, med både humler og annet som hører med:-)
  Ps... hvordan lager du sånne scrubbies? De så nyttige ut:-)

  SvarSlett
 9. Så flink du har vært og fårr unna alle de halvferdige tingene. Det er rart at slike ting har en tendens til å bli liggende når det er nesten ferdig. Nå får du samle opp til en annen solrik dag.

  SvarSlett
 10. Her går det unna! Så mykje fint!

  SvarSlett
 11. Så flink du har vært! Jeg synes også syskillsene dine er kjempeimponerende, pinneetuiet ser helproft ut!

  Jeg sitter nå og tar på garnet jeg fikk av deg. Jeg vil så gjerne begynne på det, men har lovet meg at jeg skal strikke UFO'er. Dammit!

  SvarSlett