tirsdag 6. april 2010

Min nye venn?

Etter intens rydding på Hobby-/Rote-/Gjeste-/Skrekkrommet i påsken fikk jeg gravd frem symaskinen min... Den er omtrent ubrukt, fordi vi ikke har klart å bli venner ennå.
Til nå har den ikke en gang forsøøøkt å bli min venn, den har stort sett gjort sitt aller beste for at jeg skulle mislykkes... Men nå har jeg bestemt at det skal det bli vei i vellinga og vi skal knytte (sy?) vennskapsbånd :)Det skorter ikke på pågangsmotet, men jeg tenkte at jeg skulle starte forsiktig. En enkel dekkebrikke skulle derfor forvandles til pinneetui.

Tadaaa og woohooo!!! Jeg fikk det til!
*klapper meg selv på skuldra*
Umiddelbar lærdom:

Øyemål er ikke like bra som vanlig målebånd...
Søm etter ferdigtrykte striper er ikke nødvendigvis like pent på begge sider...
Ikke brett ned øvre kant og sy før du har en ide om hvor mange pinner som skal i...
Sprettekniv er en fantastisk oppfinnelse...
Du (eller egentlig Jeg) har flere pinner enn du (jeg) tror...

Jeg hadde påfallende mange pinner i str 4, så mange at de faktisk måtte elge seg innpå rommet til nr 9 (Den uåpnede pakken inneholder også pinner i str 4, jeg vurderer å bytte de inn i en annen størrelse...). Det var også flere pinner enn forventet i flere størrelser. I tillegg er jeg jo også klar over at det kan finnes pinner som fortsatt henger fast i enkelte prosjekter *host*

Foreløpig konklusjon?

Jeg er ganske fornøyd, og kommer garantert til å sy mer.
Det ble forresten sydd pittelitt til, kanskje kommer det bilder allerede i morgen?

15 kommentarer:

 1. Nei så stilig! Det er så utrolig koselig å sy litt og jeg synes du har vært veldig flink! Håper vennskapet vokser til noe stort og fantastisk!!!!=D

  Stor gakkeklem!

  SvarSlett
 2. Fy søren så flink du er! Det ble jo kjempefint og ser helt proft ut i mine øyne :)Og så kjekt å ha system i pinnene!
  Jeg har også en maskin jeg prøver å bli venn med, men foreløpig har det ikke lykkedes. Men en dag, da.....
  Nå gleder jeg meg til å se hva du og din nye venn klarer å skape sammen :)
  Ha en super uke!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så flott pinneetuiet ditt ble.Det kan du være stolt av.Herlig stoff du har brukt i det også.Har det litt som deg symaskinen min står og støver ned.For mange år siden ,når jeg tok skredder utdannelse var den en veldig god venn.Mulig jeg får gjøre som deg og prøve å bli venn med den igjen,savner jo det vennskapet litt da.

  SvarSlett
 4. Ble jo knall det!!!:) Jeg pleier og litt omgang med min relativt nyervervede symaskin, og det funker tålig bra, men jeg skjønner at for at det skal bli bra resultater så krever det grundig og nøyaktig forarbeid, og det er desverre ikke blant mine sterkeste sider. Så jeg får øve meg litt mere på det:)
  Men jeg gleder meg til fortsettelsen din:)

  SvarSlett
 5. Lykke til med den nye vennen din. :D

  Greit å starte med noe enkelt, og sånne pinneetui er jo veldig praktiske også.

  Jeg har hauger av strømpepinner # 3,5. Snodig hvordan enkelte tykkelser bare formerer seg.

  SvarSlett
 6. oi hallo! Dette var ett utrolig bra resultat til ikke å være venner da! Stilig med striper. Og pinnene, de formerer seg de. Iallfall hos meg!
  Ha en super ny uke!

  SvarSlett
 7. Kjempeflott!! Og jeg har også en god venn som heter Sprettekniv! Rart med det!

  SvarSlett
 8. En såå god idé! Snasen sak.
  Hadde bare symaskinen virket...

  SvarSlett
 9. *klapper* så bra! Snart er dere venner skal du se :) Bare husk å snakke pent til henne.. ;) Jeg og maskinen min er venner, det er vel heller mønstrene og feilberegninger som er problemet her i gården, men det er da bare menneskelig å feile. Dessuten går alle feilene bare ut over meg selv... Jaja man er da ikke medlem i facebook-gruppa "vi som banner når vi syr" for ingenting .. *fnis* Veldig forsinket påskeklem til deg :)

  SvarSlett
 10. Ikke verst - sånne strikkepinneetui er så kjedelige sy, at om det gikk bra, så går det strake veien herfra! Det ble skikkelig tøft med en stripe per "rom".

  Min symaskin fikk altfor mye fred i påsken, men når bare tentamensrettingen er over, så kommer den til å få kjørt seg!

  SvarSlett
 11. Det ble jo skikkelig fint det etuiet der. Så dere må jo være på god talefot, symaskinen og du. Målebånd? Finnes det? Høres skrekkelig kjedelig ut. ;)

  Måtte ta en kopi av sokkemønsteret under her. Jeg har sokkefobi for tiden, men jeg har sansen for finske sokker. Pinner nr. 3 og allting.

  Ha en super dag i morgen.

  SvarSlett
 12. Skikkelig fint strikkepinneetui. Stoffet passet jo perfekt til modellen synes jeg. Symaskinene hos meg står for det meste ganske ubrukt, dessverre, men jeg bør kanskje ta meg sammen snart.

  SvarSlett
 13. Sånn skal det være! Super orden i strikkepinnene har gitt både sylyst og strikkelyst, tenker jeg.

  SvarSlett
 14. Takk for skryt om Paper Dollen:)
  Jeg strikket den 3.minste størrelsen. Du må bare sette i gang, det var litt frustrasjon underveis, men når den ble ferdig så ble alt glemt;)

  SvarSlett
 15. Jeg er virkelig innponert over deg. Jeg og symaskinen er uvenner, eller bare ikke liker verandre. Men vet att husflid laget skal holde ett kurs som heter BLI VENN MED SYMASKINEN DIN. Der er min plan om å knytte ett nytt vennskap.
  Lykke til videre med din nye venn

  SvarSlett