mandag 6. juni 2011

Selbuvotter..endelig noe ferdig..

Noe blir jo ferdig strikket i heimen, om ikke så ofte...


Dette er Selbuvotter i str nesten-meg, men jeg vet ikke om jeg beholder de selv eller om de havner i gavekassa. Egentlig var de tiltenkt mannen, men jeg tror kanskje at de er litt små til han. Jeg bør vel da strikke ett nytt par til han, men det kan jeg jo gjøre til vinteren (2013?) *host*

Vottene er herfra (gratismønster) og strikket i Cascade 220 på pinne 3 og 3,5. Jeg strikker ørlite strammere enn ellers på magic loop ser jeg, så det er nok der jeg har rotet med størrelsen. Vanligvis foretrekker jeg strømpepinner til alt som er smalt, men driver knallhard trening på magic loop og annen moro :)

Garnet er forresten ett nytt bekjentskap for meg, kjøpt hos Slavi.. Det er godtebutikken sin det :) Det er forresten Margot som leder an og reklamerer for godtebutikken, og jeg er som vanlig lett å lede :)


Jeg driver og rydder unna nå, planen for sommeren er nemlig en storstilt gjøre-ferdig-strikkings-aksjon. Vent å se, kanskje jeg imponerer :)

5 kommentarer:

 1. De ble skikkelig fine. Jeg må titte litt nærmere på oppskriften. JEg har et Barn som øpnsker seg sånne.

  SvarSlett
 2. Knallfine votter. Elsker selbuvotter, men strikke de går treeeeeeeeeeeeeeeeegt her. sitter med 3 ulike venstrevotter og sånn har det vært siden 2008 ;O)

  SvarSlett
 3. Veldig fine! Og jeg er sikker på at du imponerer i sommer. Om du ikke har nok liggende prosjekter, så har jeg sikkert noen jeg kan avse..

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine, Anita! Lykke til med sommerstrikkingen! Ull er aldri tull ;o)

  SvarSlett
 5. Flotte votter! Nå har jeg forresten blogget rosa detaljer, til ære for deg :)

  SvarSlett