mandag 9. februar 2009

Award med stil...

Jeg snek meg forbi på bloggen her, men ble ropt tilbake slik at jeg skulle ta med denne awarden videre, så nå er jeg så heldig å ha fått en flott award fra Bittami. Tusen takk, den var kjempefin! Det er liksom litt schwung over Marie Antoinette. Teksten som fulgte med var denne:
The award is called "The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award"
The rules are:
1. Link to the person who gave you the award.
2. Nominate 7 other persons.
3. Link to the nominees and let them know about this award.
4. Post the award on your blog.

Det er så mange flotte blogger rundt omkring, men akkurat nå vil jeg gi denne awarden videre til Blomsterpiken som har fått meg til å tro at jeg trenger en lue egnet til hestehaler, enda håret mitt er så kort at jeg så vidt kan sette fast en hårspenne… Ja vel da, så er det egentlig Jentungen som trenger en slik lue…, Tittei og Kiwa som har fått meg til å tro at én dag kommer ett luemønster som også passer til meg forbi…Til Helene som trolig har ett like anstrengt forhold til luer som meg, til Lise som jeg stadig er innom for å beundre den vakre datteren til, samtidig som jeg spaner på en strikket kjole som jeg tror blir fantastisk fin. Til Madevik som har skyld i at jeg sitter klistret fast i ett fantastisk mønster. Hun ga meg nemlig nydelig garn i HV gave i januar, og de ropte jo på Mor. Så nå har jeg tatt vann over hodet og strikker på de mest fantastiske sokker og til Baddie som jeg tror var den aller første til å kommentere på min da helt nystartede blogg, og det er jo en god nok grunn til å få en award, eller hur?

1 kommentar:

  1. tusen takk for kommentaren paa bloggen min:) det er en flott award du har faatt her;) etter aa ha faatt ideen om fingerstrikket sitteunderlag, saa blir det et hos oss ogsaa etterhvert;)

    SvarSlett