tirsdag 24. februar 2009

En bok, flere bøker..

Jeg sier det bare, det er ikke sunt for kontoen å vandre for mye rundt i bloggverden, altså. I alle fall ikke for en lettpåvirkelig sjel som meg.. Her en dag ruslet jeg så lett på tå en liten runde og endte her...og deretter her!!

Hedvig hadde kjøpt bok og den så jeg umiddelbart at jeg trengte, i tillegg trengte jeg visst noen til, for da pakken dumpet ned i postkassen var det 4 bøker. Ikke husker jeg at jeg har bestilt flere enn én, men jeg var vel bevisstløs i gjerningsøyeblikket…
Så her er mine siste innkjøp:
Folk Mittens (spennende), knit mittens! (ikke fullt såå spennende), Just Socks (søt) og Things I Learned from Knitting…whether I wanted to or not (bare måtte ha..). Den siste er skrevet av Yarn Harlot og ser ut som en guru-bok altså…

Ellers så kan jeg herved dokumentere at jeg har fått meg nye sokker. Yihaa!

Strikket i Fagstrikk garnet som jeg fikk fra min nå ikke lenger fullt så Hemmelige venn. Hadde de på hele gårsdagen og de passer meg perfekt. Garnet er roligere ferdig oppstrikket enn det jeg trodde det skulle bli, og jeg er superfornøyd. Synes de ble kjempefine, jeg. Brukte bare litt over ett nøste og har derfor nesten ett helt nøste igjen i denne fargen.

Og se hva jeg har fått: Tadaa, award!
Jeg har fått denne før, men jeg blir akkurat like glad denne gangen. Awarden fikk jeg av lofothuldra og det følger med en tekst:

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsene deres.

Så skal man igjen finne 6 andre blogger, en utfordring i seg selv… sist lot jeg den dingle i løse luften til den som vandret forbi. Får ta en skjerpings nå da og gi den videre på skikkelig vis. Skal vi nå se…jeg sender awarden videre til:
Vibeke, som har en nydelig blogg og har bryllup på trappene..
Cruzidull, som skriver så utrolig morsomt, treffer meg midt i hjertet..
Anlen, som er får meg til å vurdere pannekaker til middag, hver gang jeg er innom..
Mimouna, som er like flink til å telle som meg..
Monstermønster, som lager de fineste ting til tross for kvalmebyger..
Hedvig, som har sansen for bøker av typen som jeg også trenger..
Sånn blir det, så håper jeg at dere tar awarden med dere videre.
Det er mange andre blogger som også fortjener oppmerksomhet, selv om jeg her og nå gjør ett ekslusivt utvalg.
Ha en riktig fin dag

12 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Så spennende med nye bøker. Jeg venter på tre bøker som jeg har bestilt, trenger dem ikke akkurat, men... Kvikklunch-kaka di bakte min mor også, men jeg varierer litt.

  SvarSlett
 4. TUSEN TAKK for award og kjempekoselige ord!:o)

  Klemmer,
  Vibeke

  SvarSlett
 5. Gratulerer med award! Det er fort gjort å bli fristet av alle de spennende strikkebøkene der ute, jeg har flere i hylla som venter på å bli tatt i bruk :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med award! Og flotte nye bøker! OG kjempe fine sokker ;-)

  SvarSlett
 7. Skjønner akkurat hva du mener med at det får følger når man vanker rundt i folks blogger. Utrolig fort gjort å bli revet med... Men å snuse rundt i andres blogger har virkelig gitt meg lysten på håndarbeid igjen, og det er utrolig kjekt. Det er så hyggelig å ha noen hobbyer!

  SvarSlett
 8. Fiiiine sokkene! Heldige du!

  SvarSlett
 9. Så mye god lesning, og kos du har nå til helgen!

  SvarSlett
 10. Spennende med nye bøker!

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 11. Takk for awarden! *klem*

  Har vært innom her et par ganger uten å få legge igjen hilsen, det var visst noe tull med blogspot noen dager. Bra det er i orden igjen.

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 12. Fine bøker, jeg og handler altfor mange ;)
  Fikk ikke lagt inn hilsen i stad, prøver igjen.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett