mandag 2. februar 2009

Småtterier og en uløst utfordring..

Jeg lurer på om jeg skal droppe kategorien til høyre som jeg har kalt: ”Allerede på pinnene”. Meningen med denne listen var å motivere meg til å ferdigstille prosjekter, skaffe meg noe oversikt over påbegynte prosjekter og gi meg selv et realt spark i baken slik at jeg i alle fall ikke begynte med nye ting… Det er vel bare å innrømme at denne teorien har feilet.. helt fullstendig mislykket faktisk… Jeg har siden jeg startet opp bloggen lagt opp til nye ting i alle retninger. Har ikke en gang lagt de til listen, bare startet i vei… Dette betyr vel bare at jeg har for mange pinner tilgjengelig ikke sant?Men har jeg da noe å vise frem?? Ikke mye som imponerer i alle fall... Jeg tror at 2009 blir året for de små prosjekter. Det ser i alle fall slik ut til nå.

Jeg har ikke lagt opp igjen til tunikaen min etter at den ble utsatt for opprekking i ett tidligere innlegg, så alle nøstene ligger nå i posen og ser hånlig på meg. Nøstene har ikke flyttet inn i lageret fordi de hadde en misjon, men nå er jeg usikker altså. Kanskje jeg ikke har lyst på tunika lenger og heller skal bruke nøstene til en jakke? Må pønske litt på den.. Så hva er laget da? Skal vi se:
Ett par sokker til. Det var resten av det uendelige Opal nøstet, og ett nøste med noe Superwash garn fra Europris som ble til sokker. Hmm enda er det mer igjen av Opalen, kanskje jeg kan bruke dette til noe mer? Legger det i restekassa inntil videre...

Så ønsket jentungen seg tøfler, og det må da kunne la seg ordne… Hun var selv med til garnpusheren og kjøpte garn. Garnvalget var basert på fargevalgene til Jentungen og ikke Mor sitt førstevalg… men slik blir det når man har med seg frøken RoooosaOgLittLilla inn i garnbutikken.
Hver gang jeg tror at vi nå er kommet over den mest Roooosa perioden, slår den inn for fullt igjen. Hun liker i utgangspunktet ALLE farger, men når noe skal velges ender vi med ett eller annet rosa. Merkelige greier det der altså.
Bilder før og etter toving. Her ligger de så og slaskete på en stol og etterpå vises de stolt frem av tøflenes nye eier. Fritidsgarn pinne nr 6.
Jeg har også fått en utfordring fra Januarsola. Utfordringen var å gå til mappe nr.6, finn bilde nr.6 og publiser dette. Usj altså, men jeg hadde nylig kræsj på pc’n og har etter det ikke fått opp igjen alle mapper som en gang var der. De få bildene som var tilgjengelige var ikke egnet for blogging. For mye fjes og barn og slikt. Siden jeg ikke er komfortabel med å legge ut bilder av mine barn (eller andres barn for den saks skyld) klarer jeg ikke å løse oppgaven. Håper derfor at Januarsola kan se gjennom fingrene med dette… Jeg lover å komme sterkere tilbake :)

2 kommentarer:

 1. Jeg har droppet alt av lister, veiing og telling av garn og prosjekter. Koser meg med strikkingen og lager det jeg har lyst til, UFO-er kan alltids rekkes opp igjen og garnet resirkuleres hvis de ikke frister til å gjøres ferdig.

  Fine rosa sokker og tøfler, stas å få velge ut garn og farger selv. :o)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Flere som tover tøfler i kveld ja :)
  Sjekk innom hos meg å se hva jeg fikk ut av vaskemaskina nå i kveld, det var både vellykka og mislykka der, menmen :)

  SvarSlett