mandag 18. mai 2009

hexagon-test

Det er fort gjort at det ene tar det andre, og det er godt mulig at jeg er ett prakteksemplar på det viset...
I min hekle-iver laget jeg en haug med ruter i Finull, og for den som lurte, jeg har skjønt at noen tråder bør festes tvert. Derfor er det bare én ledig trådstump på hver rute..takk og lov.
Men jeg vil lære mer, jeg vil også lære meg Hexagon...i fleng. Sånne ruter er jo råtøffe, men jeg synes de så litt mer avanserte ut...
Men heyy, alt er mulig, bare se her:
Stilig, ja??? Akkurat som med Finullrutene, er det lett å teste i vei når man først har knekt en kode..først en runding:
så litt mer "mat" på rundingen:
jeg eeelsker masseproduksjon...
og vips var haugen av hexagon-lapper ganske bra..
men så går lufta ut...og haugen med hexagon legger seg pent inntil haugen med Finull-bestemorsruter. En vakker dag har jeg derfor teppe(r), men inntil da er det bra at sommeren kommer...
Apropos sommer, i går var det bursdagen til Norge, og den bursdagen var flott. Nydelig vær over det ganske land og sola skinte som den sjelden gjør og nesen har fått en kledelig rødtone..
Jeg er den stolte eier av bunad, og det er det flotteste plagget jeg har. Problemet er bare at den er (noe) trang og kroppen til eieren har stadige vansker med å puste fritt..
Så, etter enda en dag der Mor Herself stort sett bare har pustet med øvre del av lungene, har jeg nå bestemt at det skal tas skikkelig (fleske)grep..skal bare spise en liiiiiten sjokolade først...

9 kommentarer:

 1. Herlige!Men DU, bare et LITE tips:Hvorfor hekler du dem ikkje sammen etter hvert?? Da er jo teppet ferdig når DU er ferdig å hekle!! Tips til å hekle dem sammen finner du i blogge min, scrolllitt ned og du finner linker.

  Kooos deg og nyyt dagen du og, her RGNER det!!

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 2. Skjønne farger til et flott teppe!

  SvarSlett
 3. Flotte hexagonlappar:) Eg og held på med eit sånt teppe, og det er kjempekejkt å hekla dei!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for kommentaren inne hos meg.
  Jeg har SÅ lyst på sånt teppe jeg også, men jeg VET at jeg kommer til å go opp halvveis. Skjønt -- de er jo så innmari fine ...!

  Du har jo masse lapper alt, jeg er imponert, det er jeg.

  Ha en super uke.

  SvarSlett
 5. Du verden så produktiv! Fine farger! Hege

  SvarSlett
 6. Kjempefine farger i de lappene!God helg

  SvarSlett
 7. Hexagon er flotte ruter - og jeg er likedan som deg... Pr. nå har jeg noen Hexagonruter, og noen mer tradisjonelle bestemorruter... eh..hmmm.. kremt.. og et utall fisker...
  Hexagonrutene hekler jeg sammen underveis - tror det er eneste måten jeg klarer å faktisk få et teppe ut av sånt på. Jeg hater nemlig sammensying med ørten lapper. (så fisketeppet mitt... ja kremt.. mulig de får svømme fritt i posen min til evig tid)
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 8. fine lapper! Det kommer til å bli et fint finullteppe!

  SvarSlett