mandag 3. august 2009

Innom en snartur

Ja akkurat, en liten snartur...


Bare for å si til verden at jeg fortsatt er tilstede :) Sløv, men fortsatt strikkende... Jeg datt inn i feriemodus og har dillet og dallet i tre uker uten å verdige bloggen ett øyeblikk. Men jeg har strikket (litt) altså, ingen imponerende produksjon men dog fortsatt strikkende.


Jeg har strikket på fly og i bil, mange mil med strikketøy i fanget. Har til og med fullført noe småtterier som jeg etterhvert skal vise frem tenkte jeg... i tillegg har jeg startet opp noen prosjekter til...


Skal bare:
1.Ta bilder
2.Lete opp de harde fakta om garn, mønster og pinner
3.Legge bilder og info inn i bloggen


Deretter skal jeg gjenbesøke alle som var innom og la igjen kommentar på det forrige innlegget mitt. Jeg kommer, jeg kommer, om ikke så brått, eller noe i den dur :)

Så heng gjerne med, kommer plutselig tilbake...

7 kommentarer:

 1. Takk for besøket :)
  Jeg er selv kjempe fornøyd med soveromsveggen, er allerede begynt å tenke på å gjøre noe lignende med den ene stueveggen, den er (utrolig nok) altfor hvit sånn som den er nå :)

  Ha en fortsatt fin ferie!

  SvarSlett
 2. Du er nok ikke den eneste som er i feriemodus. ;o) Litt deilig å slappe av og å ta dagene som de kommer.

  Vafler smaker nok bedre enn strikkeluer ja. Selv om noen har påstått at mine er like seige...

  SvarSlett
 3. Det er godt med litt ferie:) Eg har oppdatert med mange innlegg på ein gong, etter eit par veker ferie... Slik kan det fort gå!

  Nyt ferien!

  SvarSlett
 4. Det er godt å ha ferie. Ikke akkurat PCen som frister mest hos meg heller. Bare kos deg du! Kommer innom og ser på alle prosjektene senere.

  SvarSlett
 5. Ferie er herlig, min er også slutt:-/ Setter meg på toget i morgen og tar en tur til Nord-Norge - ikke noe hyggelig reise, skal besøke min mor som er på sykehus:-( Blir vel noen turer dit framover...
  Du får finne fram både bilder og fakta, vi gleder oss til å se hva du har hatt mellom fingerene i ferien:-)
  Ha en flott dag videre!

  SvarSlett
 6. Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Skjønner godt at du har en liten bloggepause, det hadde jeg tidligere i sommer. Vi sees i Tananger :)))

  Klem, Irene

  SvarSlett