onsdag 26. august 2009

Venteinnlegg føøør den store helgen

I påvente av at det skal bli helg viser jeg mine fremtidige Bayerische, eller kanskje jeg helst skal kalle dette min hvite hval?

Disse sokkene har blitt ett laangt prosjekt. Jeg har snakket om de før, både en og to ganger...


En gang skal dette bli en sokk!
Etter utallige forsøk og opprekkinger har jeg nå rundet hælen og ser en mulighet for å krysse mållinjen. Om denne noen gang får en makker er vel heller usikkert, men vi får se. Jeg strikker en omgang i ny og ne og prøver virkelig å kose meg med dette strikketøyet.

Jeg liker egentlig flettestrikk, og jeg liker disse, så hvorfor akkurat dette paret skal ta så lang tid er over min fatteevne…

Jeg har strikker ett par cm til etter at disse bildene ble tatt, men de triller ikke akkurat av pinnene. Tror garnet heter Ida (?) og tror ganske sikkert at pinnene er nr 2, og er helt sikker på at de igjen legges til side... De skal i alle fall ikke være med på tur til helgen :)
Når sant skal sies, vet jeg ennå ikke hva som skal med på tur til helgen...men det må være noe enkelt noe. Jeg skal nemlig til Tananger, det er bare ett ord som er dekkende for det:
Yihaaa!

5 kommentarer:

 1. De ser jo flotte ut - men var og kikket på oppskriften.... hmmm.. vet ikke om jeg hadde forstått disse right-leaning-cross og left-leaning-cross... så flink du er:-)
  Er så misunnelig på dere som skal på treff til helga, at åååååååå.... Håper du koser deg masse da:-) Blir vel kjempekoselig med ei hel helg sammen med andre strikkegale:-)
  Kos deg:-)

  SvarSlett
 2. Du strikker mye og bra, du. Dessuten er du fotballinteressert. Det er en bra kombinasjon. Skulle gjerne ha vedda et nøste på Rosenborg, men det er vel forsent nå..
  Skulle gjerne ha fulgt bloggen din, men finner ikke ut av hvordan..

  SvarSlett
 3. Nydelig mønster i alle fall. Og et par omganger her og et par omganger der gir forhåpentligvis ferdige strømper er gang.

  Kos deg på strikketreff!

  SvarSlett
 4. Heisann
  Måtte bare innom for å se om du var ferdig med de berømte leggvarmerne:-)
  Ha en fin helg

  SvarSlett