onsdag 9. februar 2011

Enda flere luer...

Jeg glemte å si at luen i forrige innlegg som Jentungen hadde strikket også hadde ett bidrag fra meg :) det var nok Mor Herself som hadde strikket vrangborden... Jenta hadde nemlig ikke lært vrange masker. Siden den luen kom ut litt foooor baggy, og jenta hadde fått blod på tann, skulle hun umiddelbart og uten videre drøling begynne på en ny.


Noen gang strikket en vrangbord under tvang? Med en 10åring på skuldra som ikke kan komme fort nok i gang med sin del av strikkingen? Vel, jeg sier det bare, det er fryktelig kjedelig! Jeg kjente at det holdt med én, så skulle det bli flere luer fikk hun mekke sin egen vrangbord...


and so she did! Nå kan hun strikke både rett og vrang.. puh!


og vips har hun strikket én lue til. Denne gangen har hun strikket alt selv. Lilla Smart på pinne 3.

Hu hei som det går. Beruset av sin nyervervede evne til vrangbordstrikking er hun nå igang med en "magevarmer". En slags bol i kun vrangbord. Lykke til sier nå jeg, hun innser vel snart at vrangbord i seg selv kan være langdryygt :)


starten på en magevarmer... i Alpha fra Europris. Garn og pinner er nyinnkjøpt, for skillet mellom Jentungens garnlager og mitt er foreløpig klart definert :)

dette skillet gjelder forresten ikke annet enn garn. Skilpadda som Elinne heklet til meg er nemlig adoptert av Jentungen og henger i hennes mobil...

Men denne luen er min..tror jeg

Arne og Carlos mønster på pinne 5(?). Luen sklir i alle fall inn som ett bidrag til BOOSTalongen, garnet er helt og holdent fra eget lager, den passer visst også inn i Lyst-til-å-lage-alongen. Blå Alfa som er siste rest av garnet til min Greengable, hvit Alfa med en touch av glitter og rødt Fritidsgarn. Luen passer på mitt hode, og fremhever på alle vis hvor stort hode jeg egentlig har :)

1 kommentar:

  1. Ikke dårlig av jentungen!
    Håper å få se bildet av ...eh.. magevarmeren...?

    SvarSlett