tirsdag 8. februar 2011

Luebidrag til DUFA'n

Tre ynkelige luer lå ferdige i strikkekurven. Altså, de var ferdige... men ikke ekstra-ferdige... Det manglet trådfesting på samtlige, noe som hadde vært utsatt en liten evighet. Men i DUFA'ns rette ånd ble de tatt frem, festet tråder og til og med en dusk'o'lainen på den ene. Hurra!


Luene er allerede sendt i posten til Renate som igjen skal ta de med til Mirasolprosjektet. Den hvite luen er en eller annen lace chemo hat mønster, strikket i Drops merino extra fine. Den lilla spraglete er i Smart og den blå spraglete er strikket i Järbo mellanraggi. Begge de to spraglete er strikket fra toppen og ned på pinne husker ikke 3 eller 4... Ellers så faller ikke strikkepinnen så altfor langt fra stammen... puh!

Jentungen har strikket seg en lue :)

Hun synes den ble litt for baggy, og så ble det vanskelig å holde lik strikkefasthet hele lua gjennom. Men Mor Herself synes jo at den er nydelig...

Cerisefarget Falk og lilla Smart på pinne 3


3 kommentarer:

  1. Så mange herlige luer du har her. Digger den siste lua, og en rødfargen da! Dyktig liten strikkerske det der :O)

    SvarSlett
  2. Deilig å bli ekstra ferdig, ja :p Så flink Jentungen er, da! Det varmer vel en strikke-mammas hjerte :) Lekker lue har hun strikket også!

    SvarSlett
  3. Fine luer, spesielt den som eplet har strikket - hun er jammen flink! Jeg tror jeg skal vise bildene til mitt lille eple, kanskje hun blir motivert til å strikke seg en lue hun også..?

    SvarSlett