onsdag 7. januar 2009

Januarluer...

Ikke bare én men faktisk to luer. Jeg har strikket begge luene til luealongen for januar, som faktisk er min første along ever..

(Føler at jeg på en måte kom godt igang, da... og at dette lover godt for de neste månedene...ehm..)

Den hvite luen er Let It Snow, strikket i Smart på pinne nr 4. Mønsteret kom dårlig frem på bildet, men den ser akkuart likedan ut som alle andre Let It Snow-luer som har dukket opp i det siste. Det er ett eller annet med mønsteret som liksom inviterer til å velge hvitt :)

Den blålilla er The Boy Hat, dobbel Bambino på pinne 4 den også. Fargen er nok mer lilla slik som på det øverste bildet. Dette medfører at ingen hankjønn jeg kjenner vil bruke luen, selv om jeg bedyrer at det er ett mønster beregnet på gutter, den heter jo tross alt Boy Hat... Bildet under er for å vise fellingen, og ikke for å vise mine fantastiske fotograf-evner... Er ikke akkurat imponerende, men gjør nytten sin, så det så...
Dobbel Bambino ble fantastisk mykt og er nydelig å ha på hodet, men fargevalget har gjort denne luen til persona-non-grata, eller heller luen-non-grata. Konklusjonen her i heimen blir da:
1.Hurra jeg har fullført og til og med fått til fellingen, og
2.Ingen vil ha luen fordi a)hankjønn synes den er for femi i fargevalget (produsenten noe enig), b)for stor for Jentungen som tar imot all slags strikketøy som ellers produseres (produsenten er også her enig) eller c) produsenten Herself ser fortsatt ikke riktig klok ut med lue på hodet.

Jeg har forresten en mannlig kollega som eeelsker lilla, men jeg tror at denne fargen er for lys for han. Får pønske litt mer på disse luene...

2 kommentarer:

  1. Så flink du er å strikke luer. Mine barn vil ikke bruke lue og da blir det ikke lagd noen heller. Er litt urettferdig for datter på 16 hekler selv ;)
    Jeg har tillat meg å legge deg til blogglista mi, du skriver så koselig. Ble så glad da du fortalte at du også var ganske ny da vi traff hverandre hos Muffin på strikkepartyet.

    SvarSlett
  2. Fine luer. Droppet luealongen i år jeg, kommer kanskje sterkere tilbake senere. Takk for kosleig kommentar i bloggen min.

    SvarSlett