mandag 5. januar 2009

Nytt år, nye muligheter...

Siden jeg er ganske ny i bloggingens gleder og utfordringer har jeg ingen billedkavalkade å vise til. Skulle gjerne ha hatt bilder av fjorårets produksjon, men har ikke tatt bilder (hadde ikke blogg, så hvorfor skulle jeg det?). Skal selvfølgelig endre på dette fra nå av. Kan til og med hende at det dukker opp bilder av gamle (2008) strikkerier. Jeg har alltid strikket, men ikke vært en Strikker før det siste året egentlig.. Det er først nå at jeg har skjønt at strikking er svært så viktig (nesten på nivå med fotball…)

Jeg ser at i noen blogger veies det garn og føres sirlig inn i vedkommendes blogg, reneste selvangivelser. Men har jeg et Garnlager?? Ja, ett lite ett… Utenom garn til påbegynte prosjekter har jeg garn i én kommode og noen (få) plastposer… Og nei, jeg har ikke veid det, det er jo ikke sååå mye garn, relativt sett… Jeg rødmer litt, men kun fordi dette er noe som aldri har vært tema i heimen. Man samler jo så mangt, noen ekstra flasker rødvin ligger jo også i boden, i tilfelle besøk, behov eller andre påkommende tilfeller, og sånn er det med garn også. Vet jo aldri når man plutselig må legge opp noen masker...

Idag har jeg lest tråden på Hobbyboden angående antall påbegynte prosjekter. Dette ga konklusjonen at jeg har Altfor mange! I alle fall med tanke på reell produksjonstid. Har jo tross alt en jobb og en heim å passe også (selv om man av og til kan undre seg på om jeg virkelig passer heimen...) Så nå er det på tide å ta meg selv i nakken og fullføre noen prosjekter, eventuelt rekke opp de som jeg ser er og blir håpløse. For det kan være en (god) grunn til at noen prosjekter blir liggende! Hvor lenge skal man akseptere at en WIP (Work In Progress) ligger før det skifter status og er en UFO (UnFinished Object)??
Det er som med klær i skapet, har de hengt ubrukt i mer enn ett år er sannsynligheten stor for at de aldri mer blir brukt igjen (eventuelt aldri mer passer..)

Slanking er et vanlig nyttårsforsett i de tusen hjem. Her i Bloggland er det tydeligvis like naturlig å ha forsetter om garnslanking. Siden mitt garnlager fortsatt ikke er på ekstremnivå skal mitt nyttårsforsett ikke være slankerelatert, verken her eller der…
Mitt forsett er: Gjør Noe Ferdig!

Ingen nye prosjekt skal påbegynnes før noe er ferdigstilt fra 2008 (bra at jeg la opp til setesdalstunikaen min før middag på nyttårsaften). Hvis det dukker opp nye prosjekter på listen "Allerede på Pinnene..." er det kun fordi:
1. Jeg har ferdigstilt en WIP og belønnes med noe nytt, eller
2. Jeg har funnet enda en WIP (evt UFO) i tidligere glemt (evt gjemt) pose, eller
3. Jeg har dårlig impulskontroll og bare måtte starte på noe nytt og fantastisk (kan skje den beste)

Sånn skal det være!

1 kommentar:

  1. Hehe... Jeg har ikke oversikt over hvor mye garn jeg har, men på slutten av året skal jeg ha så lite at jeg orker å veie det opp. Det er lurt å ikke begynne på nytt, men så er det vel fordi det er så mye fint som kan strikkes at vi begynner på noe nytt uten å gjøre oss ferdig, innimellom..

    Gode refleksjoner er det i alle fall viktig å ha..!

    SvarSlett