mandag 5. januar 2009

Oppfyllelse av nyttårsforsett

Som nevnt tidligere har jeg tenkt at ting må fullføres... listen over påbegynte prosjekter er pinlig lang, og må gjøres noe med. Og i kveld har jeg en god følelse akkurat på det...

Først ut er en jakke strikket i Smart, lillafargen er vel en mellomting mellom de to bildene her. Jakken er skylt opp og dandert på ett håndkle og Jentungen håpet i det lengste at den skulle være klar til skolen i morgen. Det kan jeg med sikkerhet si at den ikke blir! Mangler å feste én tråd og sy i knapper som forøvrig allerede er kjøpt inn og befinner seg i huset ett (ukjent) sted..

Forøvrig ser jakken ut til å passe perfekt. Strikket i str 10 år, jeg har fulgt oppskriften og brukt mindre garn enn forventet. Jeg husker ikke hvor mange nøster jeg kjøpte, men tror jeg har igjen ca 3 nøster.

Og det er akkurat 2 nøster for mye... Jeg bruker alltid å slenge på ett ekstra nøste, slik at jeg er sikker på at jeg har (kontrollfreak?), men siden jeg nå har omtrent 3 nøster igjen, legges overskytende inn i lageret.

Tror denne jakken kommer til å bli brukt...(uten tvang) og jeg likte fargen kjempegodt. Satser på at jentungen kommer til å elske den.

Det er mulig at jeg blogger januarluer snart... produksjonen forundrer meg mer enn noe annet, mulig at det er pga nyttårsforsettet? Man er vel alltid litt ekstra ivrig i Januar??

4 kommentarer:

 1. Jakka ser veldig fin ut! En forsinket partyhilsen fra meg også! Rakk heller ikke alle fredag eller i kvelden!

  SvarSlett
 2. Så flott jakke du har strikket. Denne kommer nok til å bli populær ja!

  SvarSlett
 3. Så fin den jakken ble! Er spent på om du finner knappene (thi hi)... Kjenner meg bare så inderlig godt igjen! Lov å innrømme sånt, oss nye bloggere imellom ;)

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for titten på bloggen din. her har jeg aldri vært før!
  Jakka ser jo omtrent lik ut som min (det var da en lekker lillafarge!) Garnet som EGENTLIG skulle vært brukt er Kitten Mohair, og der står det 200g til strs M. Har garn til det også, jeg.....men nå ble det Nøstebarngarnet, som jeg ble veldig fornøyd med.
  Håper du strikker en til deg selv også, for det er blitt favorittjakken min....

  SvarSlett