tirsdag 7. april 2009

Endelig inne i blogspot igjen

Nå har jeg strevd litt frem og tilbake med å få inn bilder her, så når jeg endelig får det til så er det bare en ting igjen: Beklager den dårlige kvaliteten på bildene :) Men skitt au, her er i alle fall bildebevis på at jeg har laget ferdig no' småtterier..

Tadaa:

Ett stykk Calorimetry (igjen) denne gangen tror jeg det er en rest Freestyle, dandert på ett par svarte raggsokker i Senja. Det er bare ett ord som kan beskrive slike sokker i størrelse voksen mann: Kjedeliiii...

Videre: To par pulsvanter, fargen lyver litt, de er mørkere i virkeligheten. Strikket i enkel ribbestrikk Inca Alpakka fra Rauma. Påbegynt på strikketreff i Tresfjorden, og siden vært med rundt omkring uten å bli tatt seriøst... Jeg hadde store planer om at dette skulle bli til 4 par, men har etterhvert innsett at jeg har litt å pusle med som heller burde blitt ferdig først *rødme*.. Så det ble ett par til frøkna og ett par til en av venninnene..

Jeg har virkelig tatt tak i haugen(e) mine nå, mye er faktisk rekket opp og mange små prosjekter skal avsluttes.. Blogging kommer etterhvert. Ellers så har jeg ett ønske om å få unna litt mer i løpet av påsken, håper virkelig at det blir tid til litt strikkings altså.

7 kommentarer:

 1. For en lekker farge på pulsvarmerne, og sikkert enda finere i rl! Kjekt at teknologien er på din side igjen, det er kjipt å bli motarbeidet.

  Ha en flott påske!

  SvarSlett
 2. Så fine farger du bruker - selv lester er for kjedelig for meg å fullføre ;) Strikket en pulsvante i fjor...

  SvarSlett
 3. Tenkte jeg skulle innom å si god påske :) Og ønske deg lykke til meg haugen(e) - du er tøff som viser de frem! Har nok noen kurver med lignende her også, men vise frem? *nehehei* ;)

  SvarSlett
 4. heisann!! Takk for koselig kommentar inne på bloggen min, det er alltid gøy! Ville innom for å hilse på og ønske deg en flott påske:) Kjempelekre farger du bruker!!:) klem

  SvarSlett
 5. Fine pulsvanter:) Tenker å strikke noen lignede med mitt nye London garn:)
  Ellers misunner jeg deg litt den Raumaturen dere hadde.Jeg var der i oktober 2008 og gikk bare rundt med et STORT SALIG SMIL.
  Riktig god påske til deg og vink hjem til Tresfjordfjellene du ser over fjorden ( er der i fra men bosatt i Trøndelag)

  SvarSlett
 6. Ikke kjekt når teknologien svikter nei. Men du har jo fått strikket mye fint ser jeg. Og det er godt å få ryddet opp i produkthaugen. ;o)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koslig besøk i bloggen min! Så mye fint du tryller fram, masse inspirasjon å hente her! Kommer gjerne tilbake...

  SvarSlett