mandag 27. april 2009

Helgerydding

Her en vakker dag i mars hadde jeg den geniale ideen at jeg skulle rydde i ymse påbegynte prosjekter. Det viste seg at tingenes tilstand har kommet noe ut av kontroll og jeg legger den hele og fulle skylden på internett, rett og slett. Mange og lange timer både her og der har gjort noe med meg. Det er bare å krype til korset og innrømme tvert, jeg er lett påvirkelig... og i helgen havnet jeg utpå igjen og fant enda en lekeplass :)

Men har jeg ryddet noe i haugen min?? Jauda, en stakkar jobber med saken..om jeg er flink til å blogge kommer både det ene og det andre til å dukke opp etterhvert.. flere prosjekter ble gjort om til luer, og her kommer litt til..

2 stk calorimetrier igjen, manglet visst bare trådfesting, noe alle vet kan ta usannsynlig lang tid. Man skal ikke undervurdere tiden det tar å lete opp nål, tålmodighet og 30 sekunders trådfestemodus..
Jakken her var tiltenkt en kollega som skulle ha jentebaby, strikket i Drops Alpakka etter ett gratismønster herfra. Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på?! En tråd rosa og en tråd hvit alpakka, teoretisk lyserosa, men sannheten er en sjattering som ikke falt i min smak. Jeg burde jo sett det komme, men gi seg?? Never!! Først etter trådfesting og påheklet kant innså hjernen min fakta, denne var jeg ikke fornøyd med nei...
Da var veien kort til bøtta, faktisk helt bånn-i-bøtta...
Noe postivt? Jada, jeg er i alle fall fornøyd med at jeg innså realitetene føøør jeg tok meg bryet med å sy i knapper...
Ellers så er livet i vant modus, i helgen falt jeg ned fra min høye hest og innså at laget før eller siden måtte tape, bare så innmari surt at tapet kommer den helgen den største konkurrenten vinner..
Men jeg opprettholder "veddemålet" mitt, og utfordrer flere til å hive seg på og satse ett nøste garn.. Jeg skal legge ut en tråd om dette på den nye lekeplassen også og så ser vi hvor mange det blir, foreløpig er det over 20 nøster i potten.
Hvordan dette skal formidles til vinneren når sesongen er slutt får vi bekymre oss for etterpå :)

3 kommentarer:

 1. Næmmen, KASTET du den??? En nystrikket alpakkajakke! Oj.....

  SvarSlett
 2. Jeg synes jakka var NYDELIG!! Har du direktelink til oppskriften?
  Håper egentlig at du ikke kastet den så langt, jeg er 100% sikker på at det finnes mange som gladelig ville tatt den imot om du heller ville gi den bort.

  SvarSlett
 3. For å si det sånn, så er eg glad for å IKKJE ha hage hehe er meeer enn nok med stor terrasse!! Men trenger MER krukker!! Så eg må en tur ut i neste uke! Elsker blomster men har ikkje peiling sånn egentlig hehe, strør noe frø i en potte og satser på det beste fniiiis!! Elsker å knakse gulrøtter, reddiker og sukkererter,så DET skal bli godt!! Så skal Jr prøve seg på RØDE solsikker, spørs om ikkje det blir naboen oppe som får glede av de,om de blir høye hehe, men det gir meg iallefall noe å drive på medi sommer, skalvirkelig nyyte terrassen!! Kooos deg du og, ha en herlig helg!!! Har du noen planer for siste helg i august?? hehe hvis ikkje , send meg en nyskjerrig mail fniiis gro.vibeke.najem@lyse.net

  Klem&KOS fra Vibbedille

  SvarSlett