torsdag 9. april 2009

Min del av påskens festligheter

Når festen er over er det godt og sette rompen ned på en stol og kose seg litt alene. På bloggparty er man egentlig litt alene hele tiden, men samtidig sammen med mange andre, på bloggers vis.. Når Manne da drar igang en fest for kjente og ukjente er det med stoor spenning man deltar. Det kommer til å være mange jeg ikke kjenner på dette partyet men samtidig Oh så morsomt å treffe mange nye. Gleder meg vanvittig til å ta runde etter runde og sjekke hvor mange jeg treffer i løpet av helgen. Kjenner jeg meg selv rett kan det hende at denne runden også varer til litt uti neste uke også, ja...
Så her kommer bilder fra min del av festen:
Påsken hos oss forbindes med Jentungens bursdag, 9.april hver eneste gang.. I år er dette på Skjærtorsdag, ja.
Jeg er ingen baker, men jaggu har jeg ikke fått til verdens beste boller idag! Hilsninger fra familien går til Lise, som hadde oppskriften på sin blogg. Familien svært imponert over Husmorens plutselig evner innenfor bollebaking.. Avbildet sammen med min siste KitKat fra Sveits-turen min. Jeg synes nemlig at KitKat er bedre enn KvikkLunch, som ellers er typisk påskegodis her i heimen...

Inne i mellom bollebaking og feiringen av Jentungen, strikkes noen runder på tunikaen min. Jeg har kommet godt oppover nå, og ser jo at det er håp i hengende (bomulls-)snøre. Garnet ble innkjøpt på tidligere såvidt nevnte Raumatur etter sterk medvirkning fra andre og bør bli ferdig innen sommeren er over... Siden jeg bor på nordvestlandet er det vanskelig å angi når sommeren er helt eksakt, den kan godt være på en enkel lørdag og deretter plutselig over...
Nå er i alle fall feiringen til min lille håpefulle over. Virkelighetens gjester er dratt hjem og jeg har ryddet. Bursdagsbarnet er forsvunnet ut med lekekamerater og andre medlemmer av husstanden er opptatt med sitt. Så her er det bare meg og dere igjen :)
Så nå benytter jeg anledningen til å ønske dere alle en fortsatt flott påske, og fortsatt partyvirksomhet her i Blogglandia til langt over helgen...
Det blir spennende å se om noen er innom meg, ja. Men legger du igjen en kommentar her eller på det forrige innlegget mitt skal jeg oppdatere med link tilbake, akkurat under her:
Grethe og Bodilmor har vært innom meg. Melis var også her. ASSA var ett nytt bekjentskap, ja, hygelig å hilse på. Elin strikker på ett nydelig skjerf og Ruth har en aldeles stilig kyllingfar som holder oversikten over partyet. Torunn byr på Plomme-i-madeira til de som popper innom henne. Vibbedille har også bursdagsbarn i heimen og Baddie sørger for påskekrim. Skikkelig koselig med slike party, og artig å se så mange blogger.
Runden min fortsetter med:
Petunia, som har Kvikk Lunch og appelsin med egen vri. Lise viser frem Klatremus lillemann idag, hun har som alltid flotte bilder, men det er Bollene vi kommer til å huske henne for her i huset. Liv Irene har gåsunger, Brit skal i virkelig selskap og Gudrun har oldemorsruter på gang.
Det er virkelig artig med party, og jaggu dukker det stadig opp flere :) Marihøna har deilig påskesnop og nydelig håndarbeid med seg, LinnMarit deltar på fest helt fra Skottland og Bittami har deilige Wollmeisesokker på. TheSingleGirl er ett helt nytt bekjentskap for meg, men det er bare sååå koselig å treffe nye folk på fest. Fidus har mye fint, spesielt ett teppe som er helt nydelig altså. Jeanette har også vært innom festen og Anne Grete har nå passert 10000 besøkende, gratulerer med det. Blir nok en stund til ett slikt jubileum her hos meg, men når den dagen kommer må jeg vel markere den, ja :)
Sånn helt på tampen av påsken og egentlig godt etter, ja...oppdaterer jeg endelig med de siste som la inn kommentarer hos meg. Kristin var innom her og Stubbetufsa også.
Det var kjekt med fest og utrolig moro å ta en slik bloggrunde. Satser på at det blir mer partyvirksomhet i fremtiden. Jeg får si som min svigermor: Det er no' godt å komme seg litt ut :)

15 kommentarer:

 1. Takk for meg! Har kost meg med alt det fine du har laget.
  Nå skal jeg også sette meg ned med et glass vin og se på påskekrimmen på NRK1. Kommer innom i morgen igjen.

  SvarSlett
 2. Herlig med Påske Barn!! Eg og sitter nå å nyyyter kvelden sammen med Amira og 3 sesonger med Mc Leods Dauther! Herlig!

  Koos deg og nyyyt kvelden!

  klem Vibbedille

  SvarSlett
 3. Stikker innom på påskebesøk! Gratulerer til 9 åringen. Bollene så utrolig gode ut, så du undervurderer nok dine husmorevner (å ha en god oppskrift er bare halvparten av resultatet). Likte kjempegodt fargen på tunikaen. Gleder meg til å se den ferdig. Har veldig lyst til å strikke den tunikaen jeg også, men tiden strekker ikke til til alt det fine i strikkeverden. Kos deg med vinen. Nå takker jeg for meg, og går videre på bloggrunden.

  SvarSlett
 4. Du har jammen stelt til flott party inne hos deg! Her var det trivelig å komme innom:)
  Jeg har appelsin og kvikklunsj å by på, men ikke noe i glasset. Får se om jeg kan rette på det til i morgen!
  Petunia

  SvarSlett
 5. Så bra at dine boller ble perfekte også (de blir jo i grunnen alltid det), og gratulerer med overstått.

  Spennende tunika du strikker på, kjapp deg å få den ferdig. :-P

  SvarSlett
 6. Tok en tur innom , og her var det jo kjempetrivelig, flotte boller!
  Ta gjerne en tur innom hos meg også:)

  SvarSlett
 7. De bollene såg hærlig ut, må snike meg inn til Lise å sjekke oppskriften jeg også!!
  Boller og vin tar jeg gjerne på påskeparty!!
  Tunikaen ser kjempe lekker ut:) Godt kjøp på rauma:)

  SvarSlett
 8. så koselig party du har fikset i stand til.
  jeg har hatt store planer å bake i påsken, men har ikke kommet så langt ennå..synes datan og tv:en tar mye av tiden.. men men..jeg er nok litt for svak der.
  va koselig å slappe av hos deg nå når vi har påskeparty, men nå skal jeg fortsette runden min :) ha en fortsatt fin påske

  SvarSlett
 9. Wow saa flink du er..baking da. Her er det bare sjokolade..! Takk for partybesoek i bloggen, nyt kvelden videre og ha enherlig paaske.

  SvarSlett
 10. Det ser ut som du har en riktig koselig påske:-) Og ja, jeg jobber denne påsken, men det forhindrer meg ikke i å kose meg litt også. I dag var vi ute med mc'en, og hadde en 4 timers tur i Sverige. Koselig, var det - og tilhørende hamburger på en bensinstasjon ble vår langfredagsmiddag:-) Fikk riktig feriefølelse igjen. Og ute var det 16 grader i skyggen før vi starta turen, så nå er våren virkelig kommet.
  Flott tunika du strikker på forresten! Gleder meg til å se den ferdig:-)
  Klem - og god påske videre!

  SvarSlett
 11. Så koselig at du var innom meg da, det setter jeg pris på!! Så mye flott du strikker da, jeg for min del er veldig nybegynner og strikker bare sjal! Hehe! Bilde kommer snart! Veldig kjekt med dette partyet forresten, kjekt å møte nye mennesker!! Ha det strålende på partyet og en flott slutt på påsken!!

  SvarSlett
 12. Morsomt med påskeparty, godteri og ikke minst, påskefri! Kos deg!!

  SvarSlett
 13. Koselig å besøke deg :) Nyt resten av påsken og påskepartyet :)

  SvarSlett
 14. Hei, Anita! Er innom på siste partydag! Tar meg en bolle (den var god!), men jeg tror jeg må la vinen stå, tok et glass i forrige blogg.
  Du har mye fint i bloggen din, det jeg har sett... Kom gjerne innom meg!

  SvarSlett
 15. Anita, du hadde så mye fint og rart på bloggen din som jeg ikke hadde sett, så for å kunne følge med videre, må jeg nok sette deg på min bloggliste! Takk for hyggelig kommentar, forresten!

  SvarSlett