onsdag 22. april 2009

Garn og fotball 2009

Det er nok flere enn meg som er ørlite interessert i fotball og gløtter med ett halvt øye på fotballkamper over strikketøyet..

Jeg la ut en tråd på Hobbybodens Syklubb og spurte hvem som vinner Tippeligaen i år. Noen er skråsikre på sitt lag og andre holder med sitt lag utifra geografiske tvangstanker. Enkelte er ikke helt sikre på hvem som deltar i Tippeligaen en gang men tror på sitt lokale lag uansett.

Uansett så har jeg lansert ett lite veddemål… av den enkle sorten, da.

Jeg satser ett nøste garn på at Molde vinner!


Planen min er at om flere blir med og satser ett nøste garn kan det bli mange nøster på den som holder med rett lag..


 • Har flere satset på samme lag trekker vi enkelt og greit én vinner, slik at vi vet hvem vi skal sende nøstene til.

 • Er det ingen som holder med det laget som gjennom flaks og ufortjente poeng ender som vinner, tar vi den som er nærmest. Det vil si at vi trekker vinneren blant de som holder med Brann om de for eksempel skulle ende på andre plass og ingen gjør krav på førsteplassen

 • Frist for å satse ett nøste og deretter påståelig og hardnakket erklære hvilket lag som er best i Norge? Jeg sier til halvspilt serie.. For dere som ikke følger veldig med betyr det at ditt fotball- og garntips må være formidlet til meg innen 25.juni 2009, enten her på bloggen eller via Hobbyboden.

Så hva blir det til? Satser du ett nøste på ditt favorittlag??

Jeg skal forsøke å holde dette oppdatert i sidemenyen her. Lagene er satt opp alfabetisk, og så putter jeg på navnene etterhvert som noen melder seg.
Det praktiske rundt sending av garnet til vinneren tar vi når det nærmer seg…

14 kommentarer:

 1. Selvfølgelig vinner RBK. (men jeg bor mest i Sverige så det blir litt vanskelig å delta tror jeg, for porto er dyrt hit....)

  SvarSlett
 2. Åååå, Bodø/Glimt og jeg står øverst! Det tar jeg som et godt tegn :-)

  SvarSlett
 3. Altså, jeg er i og for seg forpliktet til å si Strømsgodset, men til og med jeg skjønner at det ikke er noe vits, så det blir ingen vedding fra min side. Men, artig veddemål, skulle ønske prognosene til SIF var meget bedre!

  SvarSlett
 4. Rooooooooooooooosenborg!!! :D

  Og vi er alltid med Rosenborg - også på Åråsen søndag :) Gleder meg som en unge!! :D

  SvarSlett
 5. Å, eg skulle gjerne ha vedda på ÅFK, meeeeen nei... Dei rykker vel heller ned, tenker eg:)

  Dersom du kan love å minne meg på det når det er på tide å "betale" garnnøstet, kan eg legge inn ei stemme i sympati med svogeren min: På Roseborg!

  SvarSlett
 6. Jaja, eg meinte sjølvsagt Rosenborg:)

  SvarSlett
 7. Kan du bytte Marple med Trulte? Og hvis det er flere Trulter så bruk Trulte og Rainwolf, det er bare på hobbyboden jeg har Marple nicket..orker ikke bry Manne med å få det byttet der. Er ikke så mye der inne. Skriver litt om veddemålet i bloggen min nå veldig snart....Og jeg er samme Trulte som i innlegg nummer 1.

  SvarSlett
 8. Ja, vi ælska Bodø Glimt
  Og vi ælska det vi ser
  Bodø Glimt førr evig
  mer, mer, mer....

  E satsa et nøste på Bodø Glimt!

  Ha en flott dag:-)

  SvarSlett
 9. Jeg bryr meg ingenting om fotball, men ønsker deg en god helg likevel. ;)

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelig kommentar, du skal ha fått tilgang nå! Legg gjerne inn dette veddemålet på forumet så får du sikkert med deg flere nøster.
  Og jeg er såklart med og setter med glede et nøste på Tromsø - heia TIL!!!

  SvarSlett
 11. Jeg setter et nøste på RBK! Hva annet kan man bruke fotballkamper til enn å bebytte anledningen til 90 minutters strikking/hekling/sying. Det er jo ikke så ofte det blir mål... Det er bare å se opp når det ropes høyest, så får man med seg det meste!

  SvarSlett
 12. HÆÆ? Brann på 2.plass? Ka du tror!? De vinner jo!

  SvarSlett
 13. Så dette inlegget for leeenge siden, og tenkte at her skulle jeg melde meg på om jeg kom innom igjen før fristen var ute, -og, ja, her er jeg;)
  Tror jeg tipper et nøste på Rosenborg uten å ha sett så mye som en kamp til nå...
  Artig påfunn det her!
  Masse flott du lager.

  SvarSlett